Fenerbahçe Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel vites yükseltti! İrfan Can Kahveci hayran bıraktı

Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel vites yükseltti! İrfan Can Kahveci hayran bıraktı

29.10.2023 - 20:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor ile deplasmanda oynadığı maçta İrfan Can Kahveci ile Bright Osayi Samuel'in performansları dikkat çekti.

Fenerbahçede Bright Osayi Samuel vites yükseltti İrfan Can Kahveci hayran bıraktı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerde tecrübeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi Samuel'in performansları müsabakaya damga vurdu.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın ilk 11'de şans verdiği Bright Osayi Samuel, sarı-lacivertlilerin ilk golünde pozisyonu yaratan isim oldu. Fenerbahçe'de ikinci golü ise İrfan Can Kahveci kaydetti.

OSAYI VE İBRAHİM AKDAĞ TARTIŞTI

Müsabakanın 22'nci dakikasında Fenerbahçe'de sağ kanattan ceza sahasına giren Edin Dzeko'nun penaltı noktasına doğru gönderdiği topta Tadic vuruşunu yaptı. Erdem Canpolat bu pozisyonda rakibine gol izni vermedi. Devamında Bright Osayi Samuel ile İbrahim Akdağ arasında sinirler gerildi.

Fenerbahçede Bright Osayi Samuel vites yükseltti İrfan Can Kahveci hayran bıraktı

Müsabakanın hakemi Abdulkadir Bitigen ikili arasındaki tartışmayı uzaktan takip etti. Diğer futbolcuların önlediği tartışmanın ardından Bright Osayi Samuel ile İbrahim Akdağ sarı kartla cezalandırıldı.

OSAYI HAZIRLADI, ERDEM CANPOLAT'TAN BÜYÜK HATA

Haberin Devamı

Heyecan dolu karşılaşmanın 30'uncu dakikasında İrfan Can Kahveci'nin pasında Bright Osayi Samuel ceza sahasında topla buluştu. Bright Osayi Samuel'in son çizgiden orta şut karışımı düşüncesinde Erdem Canpolat topu istediği gibi tutamadı ve kendi kalesini havalandırdı.

Fenerbahçede Bright Osayi Samuel vites yükseltti İrfan Can Kahveci hayran bıraktı

İRFAN CAN FİLELERİ HAVALANDIRDI

Zorlu mücadelenin 42'nci dakikasında Fenerbahçe'nin sol kanattan paslaşarak kullandığı köşe vuruşu sonrası Sebastian Szymanski topu ceza sahası yayına çevirdi. İrfan Can Kahveci'nin gelişine vuruşunda savunmadan da seken top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci bu sezon 9'uncu kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli orta saha aynı süreçte 5 asist üretti.