Fenerbahçe Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik

Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik

21.03.2024 - 08:18 | Son Güncellenme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertli kulüp ligden çekilmenin de değerlendirileceği olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Fenerbahçe'de alınan bu karar camiayı ikiye böldü.

Fenerbahçede büyük belirsizlik Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların ardından Fenerbahçe Spor Kulübü 2 Nisan'da olanaüstü kongreye gitme kararı aldı. KAP'a yapılan açıklamada yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 9 Nisan'da kongrenin gerçekleştirileceği belirtildi. Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresinde ligden çekilme de üyeler tarafından oylanacak. Fenerbahçe'de ligden çekilme konusu camiayı ikiye bölmüş durumda. Bu karara destek çıkanların yanı sıra karşı çıkanlar da bulunuyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Deplasmanda 3-2 kazanılan Trabzonspor maçında yaşanan taraftar olayları sonrası Fenerbahçe, Süper Lig'den çekilmeyi gündemine taşımıştı. Sabah'ta yer alan habere göre 2 Nisan'daki Genel Kurul'da bu kararı, üyelerin oylamasına sunacak olan sarı-lacivertlilerde camia ikiye bölünmüş durumda.

Kulübe gönül verenlerin bir kısmı yönetimin aldığı karara, "Bize karşı açık bir operasyon var. Yapılanlara en doğru karşılık maçlara çıkmamak olacaktır" görüşüyle destek veriyor.

Fenerbahçede büyük belirsizlik Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik

ALİ KOÇ'A ELEŞTİRİ: LİGDEN ÇEKİLSİN DİYE SEÇMEDİK

Fenerbahçe'nin ligde şampiyonluğa oynadığı bu sezonda ise ligde çekilme görüşene karşı olan bir kısım ise Başkan Ali Koç ve yönetimini sert şekilde eleştiriyor. Fenerbahçe'nin Türk futbolunun mihenk taşlarından biri olduğunu vurgulayanlar, "Biz Başkan Koç'u kulübü alt lige düşürsün diye seçmedik. Bu hamle Fenerbahçe'ye yapılmış en büyük kötülük olur… Fenerbahçe'nin yeri her zaman zirvedir ve onu yönetmekle görevli kişiler de bunun için çalışmalı... Milyon Euro'luk takımı hem Avrupa hem de Türkiye'de şampiyonluk için kurduk, taraftar olayları yüzünden ligden çekmek için değil" yorumlarını yaptılar.

Haberin Devamı

Fenerbahçede büyük belirsizlik Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik

TARAFTAR LİGDEN ÇEKİLMEYE DESTEK VERDİ

THY Euroleague'de Fenerbahçe Beko-Barcelona maçında sarı-lacivertli taraftarların tribünde açtığı pankart gündem oldu. Sarı-lacivertliler, "Biz tek siz hepiniz, 2 Nisan'da kongredeyiz" yazılı bir pankartı açıp futbol takımının Süper Lig'den çekilmesi konusunda yapılacak genel kurulu işaret etti. Maçı izleyen Mert Hakan Yandaş'a tribünler sevgi gösterisinde bulundu.

SÜPER KUPA BAŞVURUSU

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçının mayıs ayında oynatılması için resmi başvuruda bulundu. Gerekçe olarak ise Konferans Ligi çeyrek final maçı olması sunuldu.

Yunanistan Federasyonu'nun, Olympiakos'un maçını ertelemesi örnek gösterildi. TFF'nin bu konuda G.Saray'dan görüş isteyeceği bildirildi.

Fenerbahçede büyük belirsizlik Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik

Yazarlar