Fenerbahçe Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü için geri sayım! Açıkladı: Anlaştık!

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü için geri sayım! Açıkladı: Anlaştık!

27.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini de tamamlayarak üçüncü önemli ismi kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin görüşmelere başladığı milli futbolcu, geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü için geri sayım Açıkladı: Anlaştık

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’i sarı-lacivertli renklere kazandıran yönetim, Atletico Madrid ile prensip anlaşmasına vardı. İspanyol ekibinin futbolcuyu kiralık vermeyi kabul ettiği ancak satın alma opsiyonunu kabul etmediği dile getirildi.

Haberin Devamı

Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta’nın da Çağlar Söyüncü için, “Fenerbahçe ile anlaştık” ifadelerini kullandığı ifade edildi.

Milli futbolcunun, Euro 2024’te yer alma açısından oynayabileceği bir takıma gitme isteği de, İspanyol ekibinin yöneticilerinin iknasında büyük rol oynadı. Çağlar’ın, Fenerbahçe’de forma giyen Cengiz Ünder ile de sık sık görüştüğü vurgulandı.

"SABIRLI OYUN"

Fenerbahçe’de Gaziantep ve Başakşehir maçları, “sabırlı oyun” açısından olumlu karşılandı. Herkes bol gollü galibiyetler üzerinden övgü yaparken,teknik heyeti memnun eden konuların başında bu iki maç geliyor. Zor deplasmanlarda gol gelmese de takımın kazanma arzusu ön plana çıktı, biri 80, diğerinde ise 90. dakikalarda gelen gollerle kazanılması iyi bir sınav olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

CRESPO İÇİN TALİP ÇOK

Fenerbahçe’de ayrılık noktasına gelen Miguel Crespo için İspanyol kulüpleri teklif getirdi. La Liga’da Cadiz ve Granada’nın ardından Almeira’nın da sarı-lacivertli oyuncu için teklifte bulunduğu dile getirildi.

Türkiye’de yıllık kazancı bir milyon euro dolayında bulunan futbolcunun ücretinin bazı takımlara yüksek geldiği öğrenilirken, başka kulüplerin de ilgisinin bulunduğu vurgulandı.

Yazarlar