Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey yerine 4 aday! Rekor transfer sonrası milli yıldız gündemde

Galatasaray'da Sacha Boey yerine 4 aday! Rekor transfer sonrası milli yıldız gündemde

26.01.2024 - 18:27 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'un transferi konusunda Bayern Münih ile yaptığı pazarlıklarda sona yaklaşan Galatasaray'ın alternatif arayışlarına başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Fransız sağ bek yerine 4 aday belirlediği ortaya çıktı.

Galatasarayda Sacha Boey yerine 4 aday Rekor transfer sonrası milli yıldız gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar Sacha Boey için Bayern Münih ile pazarlıklarında sona yaklaştı. Fransız futbolcunun satışından rekor bir gelir elde etmesi beklenen sarı-kırmızılıların alternatif arayışlarına başladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Sacha Boey yerine düşünülen 4 aday ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, Fransız sağ bekin transferi sonrası alternatifler için harekete geçeceği öğrenildi.

CEDRIC SOARES

Galatasaray'da sağ bek transferindeki alternatifler arasında Cedric Soares'in de yer aldığı belirtildi. Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 32 yaşındaki sağ bek için sarı-kırmızılıların harekete geçeceği vurgulandı.

Cedric Soares bu sezon Arsenal'da 3 maça çıktı ve 134 dakika sahada kaldı. Beşiktaş'ın da gündeminde olan Portekizli sağ bekin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Sporting Lizbon altyapısında futbola başlayan Cedric Soares daha sonra Coimbra, Southampton, Inter ve Fulham'da da forma giydi.

LORENZ ASSIGNON

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Sacha Boey'un alternatifleri arasına Rennes'in genç oyuncusunu da aldığı öğrenildi. 23 yaşındaki Lorenz Assignon'un transferi için sarı-kırmızılıların görüşmelere başladığı belirtildi.

Galatasaray'ın Sacha Boey'u da kadrosuna kattığı Lorenz Assignon için kısa süre içerisinde Rennes ile temaslarını sıklaştırabileceği aktarıldı.

23 yaşındaki sağ bek bu sezon Rennes'te 21 maçta şans buldu. Lorenz Assignon bu süreçte 2 gol ile 2 asist üretti. Ligue 1 ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Lorenz Assignon'un güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Rennes altyapısında yetişen Lorenz Assignon, 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak SC Bastia'da oynadı.

MARVIN SENAYA

Sarı-kırmızılıların gündemindeki bir diğer oyuncunun Marvin Senaya olduğu belirtildi. Sacha Boey'un ayrılığının resmiyete kavuşmasının ardından Galatasaray'ın 22 yaşındaki sağ bek için görüşmelere başlayacağı vurgulandı.

Marvin Senaya bu sezon Strasbourg'da 19 maçta forma şansı buldu. Ligue 1 ekibi ile sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Fransız sağ bekin güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Strasbourg altyapısında yetişen Marvin Senaya bir dönem Sochaux ile Rodez AF'ta kiralık olarak forma giydi.

ZEKİ ÇELİK

Sacha Boey'un Bayern Münih'e olası transferi için belirlenen alternatifler arasındaki son adayın Zeki Çelik olduğu vurgulandı. Sarı-kırmızılıların, Zeki Çelik'i adaylar arasına dahil ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

26 yaşındaki sağ bek bu sezon Roma'da 15 maçta oynadı. Zeki Çelik bu süreçte 2 asist üretti. Roma ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Zeki Çelik'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Zeki Çelik daha sonra Bursa Nilüfer, İstanbulspor ve Lille formaları giydi. Roma, 2022-2023 sezonu başında Zeki Çelik için 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

26 yaşındaki sağ bek, A Milli Futbol Takımı'nda 42 karşılaşmada şans buldu. Zeki Çelik bu süreçte 2 gol atma başarısı gösterdi.

LEO DUBOIS

Galatasaray'da sezon başında şans bulamaması nedeniyle Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın da bir diğer aday olduğu öğrenildi. Başakşehir'in Fransız sağ beki transfer ücreti almadan bırakmak istemediği belirtildi.

Leo Dubois, Başakşehir'de 17 müsabakada şans buldu. Fransız futbolcu bu süreçte 1 gol ile 3 asist üretti.

Nantes altyapısında yetişen Leo Dubois daha sonra Olimpik Lyon'da forma giydi. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Leo Dubois için 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Leo Dubois'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Leo Dubois, Fransa Milli Takımı'nda 13 karşılaşmada forma şansı buldu.