Fenerbahçe Fenerbahçe'de Dominik Livakovic transferi rötar yaptı!

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic transferi rötar yaptı!

24.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı ve dün İstanbul’da olması beklenen yıldız file bekçisi Dominic Livakovic’in gelişi bugüne ertelendi.

Fenerbahçede Dominik Livakovic transferi rötar yaptı

Sparta Prag maçı öncesi açıklamalarda bulunan Dinamo Zagreb Teknik Direktör Sergej Jakirovic, “Livakovic, Sparta Prag maçında kalede olacak” demesine rağmen Hırvat kaleci, Dinamo Zagreb’in Sparta Prag karşılaşması öncesi yapılan son antrenmana katılmadı.

Haberin Devamı

Öte yandan kısa bir süre önce Hırvat basını, Fenerbahçe’nin Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb’e 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve sarı-lacivertlilerin, Hırvat kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurmuştu.

Yaz döneminde alternatifli ve yıldızlar topluluğu bir kadro kurmayı başaran Fenerbahçe, sattığı oyunculardan da rekor gelir elde etti. Kulübün kasasına 53 milyon euro girdi. Ancak rakamın Altay Bayındır ayrılığının resmileşmesiyle 60 milyona çıkması bekleniyor. Arda Güler’den 20 milyon euro kazanan Fenerbahçe, Szalai’den 12.3 milyon, Bruma’dan 6.5 milyon, Rossi’den 5.163 milyon, Berisha’dan 4 milyon, Arao’dan 3 milyon, Henrique’den 1.2 milyon euroyu kasasına koydu. Yönetim bu isimlerin yanında Crespo, Joshua King ve Batshuayi’yi de iyi bir teklif gelmesi halinde satacak.

Haberin Devamı

ALTAY DAHA UCUZA GELDİ

Manchester United’a transferi sadece imzaya kalan Altay Bayındır için İngiltere’den yeni bir iddia geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre, ManU’nun Altay’dan önce Benfica’dan Odysseas Vlachodimos için nabız yokladığı belirtildi. Ancak Portekiz ekibinin, 29 yaşındaki file bekçisi için 10 milyon euroda diretmesinin ardından rota Altay’a çevrildi. İngiliz ekibinin, 25 yaşındaki file bekçisi için 5 milyon euro ödeyeceği, bu rakamın bonuslarla 7 milyona çıkabileceği ifade edildi.

Yazarlar