Voleybol Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt fırtınası! Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar şov yaptı

Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt fırtınası! Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar şov yaptı

23.08.2023 - 19:45 | Son Güncellenme:

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın 4'üncü maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Yunanistan ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt maça damga vuran isim oldu. Melissa Vargas ile Eda Erdem Dundar'ın performansı parmak ısırttı.

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt fırtınası Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar şov yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu'nun 4'üncü maçında Yunanistan ile karşı karşıya geldi. Grupta oynadığı tüm maçları kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yıldızlaşan isim Ebrar Karakurt oldu. Filenin Sultanları'nda Eda Erdem Dündar ile Melissa Vargas performanslarıyla hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları, Yunanistan maçı öncesi oynadığı 3 maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı grup aşamasında oynadığı maçların ilkinde İsveç'i 3-0'la geçmiş ardından Azerbaycan'a da set vermemişti. Filenin Sultanları, Çekya engelini ise 3-1'lik skorla geçmişti.

VARGAS'TAN ACE GELDİ, SET BİTTİ

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Yunanistan maçının ilk setinde üstünlüğünü korudu ancak bir türlü istenen farkı bulamadı. Filenin Sultanları'nda seti kazandıran isim Melissa Vargas oldu. Genç yıldızın servis sayısı sonrası ilk set ay-yıldızlılar lehine 26-24 sona erdi.

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt fırtınası Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar şov yaptı

Melissa Vargas, Yunanistan karşısında ilk sette 11 sayı üretti. Genç yıldız ilk sette 10 hücum sayısının yanı sıra, 1 servis sayısı buldu.

Haberin Devamı

EBRAR'DAN MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Filenin Sultanları, Yunanistan maçının ikinci setinde oldukça etkili bir başlangıç yaptı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Ebrar Karakurt'un muhteşem performansı sonrası set başında skor bir anda 6-0'a kadar geldi. Ebrar Karakurt bu süreçte 4 sayı üretti. Diğer sayılar Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas'tan geldi.

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt fırtınası Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar şov yaptı

FARKLI SET SONUCU

Eda Erdem Dündar'ın etkili oyununun yanı sıra Ebrar Karakurt'un da başarılı performansı sonrası A Milli Kadın Voleybol Takımı, Yunanistan karşısında farklı bir set galibiyeti elde etti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Yunanistan karşısında ikinci setten 25-16 üstün ayrıldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda ikinci setin yıldızı Ebrar Karakurt oldu. Ebrar Karakurt, Yunanistan karşısında ikinci sette toplam 7 sayılık performans sergiledi.

VARGAS'TAN SERVİS SAYILARI

Filenin Sultanları'nın geride başladığı üçüncü sette Melissa Vargas fırtınası yaşandı. Genç voleybolcu üst üste bulduğu servis sayılarıyla A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı üstünlüğe taşıdı. Bu sürede Eda Erdem Dündar ve Elif Şahin'in performansları dikkat çekti.

Yunanistan'ın beraberliği yakalamasının ardından tribünlerdeki destek arttı. Eda Erdem Dündar'ın tek ayak hücumu sonrası A Milli Kadın Voleybol Takımı skoru 18-17 yaptı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Yunanistan ile oynadığı maçın üçüncü seti inanılmaz bir tempoya sahne oldu. Fileinin Sultanları'nda Melissa Vargas muhteşem bir performans sergiledi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Yunanistan'ı 28-26'lık skorla geçti ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Ebrar Karakurt fırtınası Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar şov yaptı

VARGAS'TAN İNANILMAZ PERFORMANS

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Yunanistan'ı 3-0'lık skorla mağlup ettiği maçta Melissa Vargas en skorer isim oldu. Melissa Vargas karşılaşmada 22 sayılık performans sergiledi. Ebrar Karakurt, 15 sayılık performansıyla en skorer ikinci isim oldu. Eda Erdem Dündar ise karşılaşmayı 11 sayıyla tamamladı.

Yazarlar