Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu

Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu

22.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.

Galatasarayda Okan Buruka talip çıktı Kararı belli oldu

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olduktan sonra, bu sezon da son 5 haftaya lider giren Galatasaray'ı çalıştıran Okan Buruk'a Avrupa'dan ekipler ilgi duymaya başladı. İtalya'dan ve Almanya'dan takımların takibinde bulunan Okan Buruk'a bir talibin daha çıktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda henüz yeni sözleşme imzalanmayan Okan Buruk'un gelen teklifle ilgili kararının belli olduğu belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Spartak Moskova, Okan Buruk'a ilgi duymaya başladı. Spartak Moskova'nın ilgi gösterdiği Okan Buruk'un kararının belli olduğu aktarıldı. Okan Buruk'un kariyer planlamasında Rusya'da görev almayı düşünmediği kaydedildi.

Galatasarayda Okan Buruka talip çıktı Kararı belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-kırmızılı takımda Başkan Dursun Özbek ve kurmaylar, Okan Buruk'un sözleşme yenileme sürecini seçim sonuna bırakma kararı aldı.

25 Mayıs'ta Galatasaray'da gerçekleştirilecek seçim sonrası Okan Buruk konusunda karar verilecek. Öte yandan Okan Buruk'a Avrupa'dan diğer kulüplerin de ilgi duymaya başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruka talip çıktı Kararı belli oldu

MAÇ BAŞINA 2.41 PUAN

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon 51 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'la birlikte bu sezon maç başına 2.41 puan ortalaması yakaladı. 39 kez rakiplerini mağlup eden Galatasaray, 6'şar beraberlik ve yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Okan Buruk, Süper Lig'de 2 kez şampiyonluk yaşadı. 50 yaşındaki teknik direktör Başakşehir ve Galatasaray'da Süper Lig'de birer şampiyonluk yaşadı. Okan Buruk, Akhisarspor'a 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandırdı. 50 yaşındaki tekniik direktör son olarak TFF Süper Kupa'da şampiyonluk yaşadı.

Yedek kulübesindeki kariyerine A Milli Futbol Takımı'nda yardımcı antrenörlük yaparak başlayan Okan Buruk daha sonra Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor, Rizespor ve Başakşehir'i çalıştırdı.

Yazarlar