Dünyadan Futbol Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Samet Akaydin'in sözleşme şartları belli oldu

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Samet Akaydin'in sözleşme şartları belli oldu

11.01.2024 - 15:59 | Son Güncellenme:

Ocak transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci ile güçlendiren ve Rade Krunic transferinde de geri sayıma geçen Fenerbahçe'de iki ayrılık birden yaşanacak. Panathinaikos ve Fenerbahçe arasında yapılan Samet Akaydin pazarlıklarında son aşamaya gelindi. Samet Akaydin'in sözleşme şartları belli oldu. Sezon başında transfer edilen yıldız oyuncu ise Premier Lig'e gidiyor.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Samet Akaydinin sözleşme şartları belli oldu

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci transferi sonrası forma şansı iyice azalan Samet Akaydın'ın transferi için Panathinaikos ile anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Panathinaikos ile yapılan anlaşmanın detayları ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu ise Premier Lig'e transfer oluyor.

Haberin Devamı

İŞTE SAMET'İN SÖZLEŞME ŞARTLARI

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe ile Panathinaikos, kiralama ücreti ve Samet Akaydın'ın yarım sezonluk maaşı karşılığında anlaştı.

Yıllık 14 milyon TL kazanan Samet Akaydın'ın yarım sezonluk maaşını bonus kazançlarını bu anlaşma neticesinde Yunan ekibi karşılayacak.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Samet Akaydinin sözleşme şartları belli oldu

FATİH TERİM DOĞRULADI

Panathinakos'un başında üçüncü maçını ezeli rakipleri Olympiakos ile oynayan ve kupada ilk maçta 1-1 berabere kalan teknik direktör Fatih Terim, mücadelenin ardından transfer ile ilgili konuştu.

Fatih Terim, Fenerbahçe'den Samet Akaydın'ın transferi ile ilgili soru üzerine gündemdeki gelişmelerin doğru olduğunu aktardı.

29 yaşındaki Türk stoperi istediklerini söyleyen Fatih Terim, "Hepinizin bildiği gibi eksiklerimiz var. Başkan ve yönetim, eksiklerimizi tamamlamak için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazı şeyler zaman alır. Samet Akaydin'e gelince sportif direktörümüz İstanbul'a gitti ve geri geldi. En kısa zamanda olumlu veya olumsuz bir haber alacağız." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede iki ayrılık birden Samet Akaydinin sözleşme şartları belli oldu

FENERBAHÇE'DE NE YAPTI?

2022/23 sezonunun devre arası transfer döneminde Yukatel Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye katılan 29 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli forma ile çıktığı 34 maçta toplamda 2.668 dakika sahada kaldı.

SAMET'İN ARDINDAN RYAN KENT DE YOLCU

Haber Global'de yer alan bir diğer habere göre Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Ryan Kent için Premier Lig’den bir takım sarı-lacivertli kulübe resmî yazı gönderdi.

Kent’in maaşını Fenerbahçe’nin ödemesini isteyen ve düşük bir kiralama bedeli öneren bu kulübün teklifi değerlendirmeye bile alınmadı. Düzenli forma şansı bulmak isteyen İngiliz futbolunun menajeri de futbolcu için görüşmelerini sürdürüyor.

Ryan Kent, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 7, Konferans ligi ve elemelerinden 8 maçta forma giydi. Toplamda 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçede iki ayrılık birden Samet Akaydinin sözleşme şartları belli oldu

Yazarlar