Fenerbahçe Fenerbahçe'de ilk hedef ortaya çıktı! Transferini İsmail Kartal istedi

Fenerbahçe'de ilk hedef ortaya çıktı! Transferini İsmail Kartal istedi

30.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetim, şimdi de teknik direktör İsmail Kartal'ın istediği yıldız futbolcuya yöneldi.

Fenerbahçede ilk hedef ortaya çıktı Transferini İsmail Kartal istedi

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Yaz transfer döneminde takıma dahil edilen yıldız isimler ile dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, şimdi de teknik patron İsmail Kartal'ın istediği oyuncu için mesai harcıyor. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

TRANSFERDE ART ARDA HAMLELER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı. Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ilk hedef ortaya çıktı Transferini İsmail Kartal istedi

AYRILIKLAR ART ARDA

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Bruma, Portekiz ekibi Braga'da kaldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı.

Süper Lig devinde Mbwana Samatta, PAOK'un yolunu tuttu. Genç file bekçisi Ertuğrul Çetin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne kiralandı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika 2. Lig ekiplerinden Beveren'e geçici olarak imza attı. Sözleşmeleri sona eren Enner Valencia ve Dimitris Pelkas da sarı-lacivertlilere veda etti. Kadroda düşünülmeyen Mbwana Samatta'nın yeni durağı PAOK oldu. Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

FENERBAHÇE'YE TOPLAMDA DEV GELİR

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde yaptığı transfer satışlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertliler, Attila Szalai'nin de satışıyla birlikte bu yaz transferden şu ana kadar 42.8 milyon euro kazanç elde etti.

Fenerbahçede ilk hedef ortaya çıktı Transferini İsmail Kartal istedi

ZIMBRU MAÇININ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idman koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Emre Mor ve Alexander Djiku’nun tedavilerine devam edildi.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL, DOMINGUEZ’İ İSTİYOR

Transferin hareketli takımı Fenerbahçe artık bu çalışmalarda son viraja girdi. Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetim şu an tüm ağırlığını altı numaraya verdi.

Bologna forması giyen Nicolas Dominguez için görüşmeler tüm hızıyla sürerken, 25 yaşındaki Arjantinli orta saha için talep edilen yüksek bonservis bedelinin düşürülmeye çalışıldığı öğrenildi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Dominguez’i çok istediği, alınması halinde takımın seviyesinin bir kat daha yukarıya çıkacağını düşündüğü belirtildi.

Fenerbahçede ilk hedef ortaya çıktı Transferini İsmail Kartal istedi

LIVAKOVIC İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yabancı kaleci olarak Dominik Livakovic ile anlaşan sarı-lacivertliler artık geri sayıma geçti. Livakovic ve Dinamo Zagreb ile anlaşıldı. Ancak iki tarafın kendi aralarındaki küçük anlaşmazlıkları çözmesi gerekiyor.

Cengiz Ünder cephesinde ise 20 milyon euro bonservis bedeli ile başlayan görüşmelerde ciddi bir indirim elde edilse de henüz imzalar atılmadı. Cengiz ile anlaşan sarı-lacivertliler, Marsilya ile ödeme planı konusunda ortak bir noktaya gelemedi. Bonservisi elinde tutan Tete’ye teklif sunuldu. 23 yaşındaki kanat oyuncusu tatil için Bodrum’da ve karar aşamasında...

Haberin Devamı

Yazarlar