Fenerbahçe Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci mest etti! Kariyer sezonunu yaşıyor

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci mest etti! Kariyer sezonunu yaşıyor

22.10.2023 - 20:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası İrfan Can Kahveci, Hatayspor maçında attığı golle birlikte kariyerinin en iyi sezonundaki performansını geliştirdi.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci mest etti Kariyer sezonunu yaşıyor

İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, bu sezon gösterdiği muhteşem performansı Hatayspor karşılaşmasında da sürdürdü. Tecrübeli orta saha, rakip fileleri havalandırarak kariyer sezonundaki performansını geliştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Hatayspor maçında ilk 11'de başlattığı 28 yaşındaki orta saha, 63'üncü dakikada harika bir gole imza attı. Hatayspor'da Faouzi Ghoulam'ın 55'inci dakikada attığı frikik golüne serbest vuruştan fileleri havalandırarak cevap veren İrfan Can Kahveci, takımını 4-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci mest etti Kariyer sezonunu yaşıyor

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 16 maçta şans bulan tecrübeli orta saha, 8'inci kez rakip fileleri sarstı. İrfan Can Kahveci aynı süreçte 5 asist üretti. 28 yaşındaki oyuncu bu performansıyla birlikte kariyerinin en skorer performansını yakaladığı dönemde şovuna devam etti.

Opta'nın verilerine göre; Ekim 2021'den (vs Konyaspor) bu yana Süper Lig'deki ilk frikik golünü Hatayspor ağlarına gönderen İrfan Can Kahveci, 2018/19'dan bu yana ligde ceza sahası dışından en fazla gol atan isim konumunda.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek İrfan Can Kahveci'nin güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. A Milli Futbol Takımı'nda 29 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar