Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Spartak Trnava kararı! Risk istemedi

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Spartak Trnava kararı! Risk istemedi

13.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal, Süper Lig’in tatil edilmesi üzerine Spartak Trnava maçıyla ilgili planlarında değişiklik yaptı. Konferans Ligi’nde liderliği isteyen Fenerbahçe’nin hocası hem Avrupa’da baraj maçlarından kurtulmak hem de maçı riske atmamak için ideal kadrosunu sahaya sürme kararı aldı.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Spartak Trnava kararı Risk istemedi

Beşiktaş’ı deplasmanda mağlup ederek Trendyol Süper Lig’de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nun son haftasında yarın Ülker Stadı’nda Spartak Trnava ile karşılaşacak. Grubun diğer kritik maçı ise Ludogorets ile Nordsjaelland arasında oynanacak.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım 5. hafta maçında Nordsjaelland’a farklı mağlup olarak 9 puanda kalırken, 3. sıraya gerilemişti. Spartak Trnava’yı son dakika golüyle yenen Ludogorets ise ikinci sıraya yükselmişti.

Grubunu lider bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına ideal kadrosuna çıkacak. Slovak rakipleriyle oynayacakları kritik müsabakada büyük önem veren Teknik Direktör İsmail Kartal ideal 11’ini sahaya sürecek. Sarı-lacivertli takım maçı kazanırsa grubunu lider veya ikinci basamakta kapatacak. Fenerbahçe grubunu zirvede tamamlarsa doğrudan son 16’ya kalacak. Temsilcimiz ikinci sırada kalması halinde ise mart ayında baraj maçları oynamak zorunda kalacak.

Teknik patron İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig’in tatil edilmesi üzerine hem Avrupa’da baraj maçlarından kurtulmak hem de karşılaşmayı riske atmamak için ideal kadroyla müsabakaya başlama kararı aldı. Buna göre kaleyi yine Livakovic koruyacak. Samet’in UEFA listesinde yer almaması nedeniyle savunma hattı büyük olasılıkla Osayi-Djiku-Oosterwolde-Ferdi dörtlüsünden oluşacak. Orta sahada Crespo, Fred ve Symanski yer alacak. İrfan Can, Tadic ve Dzeko ise hücum hattında görev yapacak.

Haberin Devamı

Yazarlar