Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı şaşırtan sakatlık: Hayatım boyunca hiç görmedim

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı şaşırtan sakatlık: Hayatım boyunca hiç görmedim

20.09.2023 - 16:23 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve tecrübeli stoper Becao, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında yarın evinde Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile karşılaşacak. Maç öncesi sarı-lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal ve yeni transfer Becao açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'KOLAY OLMAYACAK'

Basın toplantısında ilk olarak konuşan Becao, "Şu anda iyi bir dönemden geçiyoruz. 10 maç üst üste kazandık. Öz güvenimiz yüksek, bu da iyi durum. Yarınki maç kolay maç olmayacak. Rakiplerimiz bize karşı kazanmak için daha istekliler. Her maç bir önceki maçtan daha zor olacak. Bu nedenle çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçede İsmail Kartalı şaşırtan sakatlık: Hayatım boyunca hiç görmedim

'5 YIL BOYUNCA SAĞDA OYNADIM'

Tecrübeli stoper savunmanın sağında oynamayı tercih ettiğini de şu şekilde belirtti: "Udinese'de 5 yıl boyunca hep sağda oynadım. Udinese ve CSKA'da sağ tarafta oynadım. Brezilya'da sol tarafta oynadım. Ama hangi tarafta oynadığımın benim için bir önemi yok. Hocamız nerede ihtiyaç duyarsa, ben elimden geleni yaparım. Hangi tarafta rahat ettiğimiz sorarsanız, sağ taraf derim ama son karar hocamızın."

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL: 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ

Becao sonrası konuşan teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamaları ise şu şekilde:

"Son oynadığımız lig maçında kazandığımız için çok mutluyuz. Türkiye'de hiçbir maç kolay değil. Her maçın zorlukları var. Gerçekten her takım kendine göre güçlü tarafları var. Herkes, daha iyi olmak ve bize karşı daha motive oynamaya çalışıyorlar. 3-2 kazanmasını bildik. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk maç olması itibariyle kazanıp 3 puan almak istiyoruz. İnşallah taraftarımızın verdiği destekle bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum"

'6 NUMARADA 4 OYUNCUMUZ VAR'

“6 numara pozisyonunda 4 tane oyuncumuz var. Duruma, rakibe ve oyuncumuza göre bunu değerlendireceğiz. Yarın ki maçta belki Miha, Crespo’yu kullanabiliriz. Dönüşümlü olarak oradaki tercihimizi yapacağız.”

Fenerbahçede İsmail Kartalı şaşırtan sakatlık: Hayatım boyunca hiç görmedim

'KENT'TEN GAYET MEMNUNUM'

"Her oyuncumuzun neler yapabileceğini biliyoruz. Kent de oynadığı maçlarda iyi oynadı. Antrenmanlardaki performansından memnunuz. Oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Kent'in de performansından gayet memnunum"

'HAYATIMDA GÖRMEDİĞİM SAKATLIK'

"Cengiz Ünder'in sakatlığına biz de şaşırdık. Hayatım boyunca görmediğim, alışık olmadığımız bir sakatlık oldu. En fazla 3 hafta sürecek. Emre Mor'un da 1-2 haftaya takıma dönebileceğini düşünüyorum."

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartalı şaşırtan sakatlık: Hayatım boyunca hiç görmedim

'NE SÖYLEDİKLERİ İLE İLGİLENMİYORUM'

"30'da 30 da yapsak, şampiyon da olsak herkesin bildiği bir iş yapıyoruz. Neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi çok iyi biliyorum. Türkiye Ligi'ni çok iyi tanıyorum. Dışarıdaki insanların neler söylediğiyle ilgilenmiyorum."

ROTASYON SÖZLERİ

"Rotasyona gelince, 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Yarınki maçta bazı oyuncuları dinlendireceğiz. Rotasyonlu bir şekilde çıkacağız. En iyi oynayabilecek oyuncularla çıkacağız."

'TADİC HER MAÇ OYNAYACAK DEĞİL'

"Dusan Tadic'in genel performansından memnunum. Bu, her maç oynayacak demek değil. Belki de yarın başka bir oyuncu oynayabilir."