Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un hedefi Beşiktaş derbisi! Kendini kanıtlamak istiyor

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un hedefi Beşiktaş derbisi! Kendini kanıtlamak istiyor

02.04.2023 - 10:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, derbide kendisini kanıtlamak istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçede Jorge Jesusun hedefi Beşiktaş derbisi Kendini kanıtlamak istiyor

Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus, şu ana kadar büyük maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Jorge Jesus cezası nedeniyle tribünden izleyeceği Beşiktaş derbisinde kendisini kanıtlamak istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Beşiktaş karşılaşmasında şu ana kadar büyük maçlarda yaşadığı şanssızlığa artık son vermek istiyor. Jesus, Süper Lig'de bu sezon Siyah-Beyazlılar'a karşı ilk yarıda oynanan maçtan golsüz beraberlikle ayrılmış, Trabzonspor'a deplasmanda 2-0, sahasında da Galatasaray'a 3-0'lık skorlarla mağlup olmuştu.

KENARDA OLMAYACAK

Adana Demirspor maçının ardından Alanyaspor mücadelesinde de kırmızı kart gören Jesus, Kadıköy'deki dev kapışmada yedek kulübesinde yer alamayacak. Tribünde olacak tecrübeli teknik adamın yerine yardımcısı Joao de Deus, bu sezon ikinci kez takımın başında sahaya çıkacak.

'KAYIP YAŞAMADAN BİTİRELİM'

Deus'a maç öncesi gerekli uyarılarda bulunacak olan Portekizli çalıştırıcının, takımı ile yaptığı toplantılarda da "Şampiyonluk hedefimizden sapmamak adına mutlaka kazanmamız gereken bir mücadele. Taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak, kayıp yaşamadan 90 dakikayı bitirelim" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ADVOCAAT'I YAKALAYABİLİR

Bu arada Jesus, bu akşam derbiden puan ya da puanlarla ayrılırsa, Dick Advocaat'tan (2016/17'de 2 beraberlik) bu yana Beşiktaş'a ligde rakip olduğu iki maçtan da puan çıkaran ilk Fenerbahçe hocası olmayı başaracak.

DEUS'UN 2. SINAVI

Sarı-Lacivertliler'de daha önce Adana Demirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Jorge Jesus'un yerine Konyaspor mücadelesinde takımın başında sahaya çıkan isim, söz konusu maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Jesus'un yine cezalı olması sonrası Deus, bu kez Beşiktaş'a karşı kazanarak, kendisi adına 2'de2 yapmaya çalışacak.