Fenerbahçe Fenerbahçe'de karar alkışlandı! 'İyi ki Fred oynamamış'

Fenerbahçe'de karar alkışlandı! 'İyi ki Fred oynamamış'

14.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor maçından önceki son idmanda kendini deneyen fakat riske edilmeyip kadroya alınmayan Fred için maçtan sonra hem teknik heyetin hem de yönetimin 'İyi ki oynamamış' yorumları yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçede karar alkışlandı İyi ki Fred oynamamış

Üst üste yaşanan sakatlıklarla bir türlü ideal 11'ini sahaya çıkaramayan sarı-lacivertli takımda Fred'in önceki günkü müsabakada oynaması halinde sahalara dönüşünün daha da uzayabileceği ifade edildi. Yönetim ve teknik heyet, saha zeminin kötü olması nedeniyle doğru karar aldıkları yönünde yorumlar yapıldı.
Öte yandan, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da saha zemini için olumlu konuşmazken, "Bu sahada iki takım oynuyor. Cuma günü Adanaspor oynadı. Sonra da biz. Zemin kaldırmıyor. Öyle değerli ayaklar geliyor ki, bir sakatlık olsa neredeyse sahanın iki yıllık masrafına eşdeğer olur. Buna bir çözüm bulması lazım. Bir an önce yeni bir stat yapılmalı. Tek stat kaldırmıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Sıra Djiku'da
Fenerbahçe, milli arada adeta yara saracak. Özellikle stoper bölgesinde büyük sorun yaşayan sarı-lacivertliler, Djiku'nun dönmesiyle az da olsa nefes alacak. Üst üste yaşanan sakatlıklarla hem ligde hem Avrupa'da namağlup unvanını kaybeden Fenerbahçe'de Fred takımla çalışmalara başladı. Milli arada da Djiku dönecek. Ocak ayına kadar da Serdar Aziz ve Becao'nun iyileşmesiyle stoper bölgesindeki sorun sona erecek.

Cengiz yine kayıplarda
Marsilya'dan 15 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ile transfer edilen Cengiz Ünder, Adana Demirspor deplasmanında da adeta 'yokları' oynadı. Sarı-lacivertli takımda Süper Lig'de 5 maçta 112, Konferans Ligi'nde de 3 karşılaşmada sadece 62 dakika süre alan milli futbolcu, uzun bir sakatlık dönemi de geçirmişti. Adana deplasmanında 75. dakikada İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna giren Cengiz, 14 kez topla buluşurken, 7 pas denemesinde (% 71'lik), 4 isabet sağladı. Ayrıca iki kez şut girişiminde bulunan tecrübeli futbolcu kaleyi tutturamadı.

Haberin Devamı