Fenerbahçe Fenerbahçe'de Lincoln'le yollar ayrıldı! İşte satın alma opsiyonu

Fenerbahçe'de Lincoln'le yollar ayrıldı! İşte satın alma opsiyonu

03.02.2024 - 15:42 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde kadroda süre bulmakta zorlanan futbolcular ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir gelişme daha yaşandı. Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique'nin yeni takımı belli olurken anlaşmanın detayları da belli oldu.

Fenerbahçede Lincolnle yollar ayrıldı İşte satın alma opsiyonu

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sonra sahalara geri dönen Lincoln Henrique veda hazırlığında. Brezilyalı futbolcunun yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Transfer döneminde Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü hamleleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de ayrılıklar da peş peşe geldi.

Forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir, Emre Mor, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz ve Samet Akaydin kiralık olarak takımdan ayrıldılar.

İMZAYI ATTI

Sports Digitale'in haberine göre Lincoln Henrique, RB Bragantino ile Aralık 2024’e kadar sözleşme imzaladı. Temsilcileri oyuncu ile birlikte Brezilya’ya gitmek için İstanbul’a geldi.

Fenerbahçede Lincolnle yollar ayrıldı İşte satın alma opsiyonu

SATIN ALMA OPSİYONU

Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonu bonservisinin yüzde 80’ine sahip olmak kaydıyla 6 milyon euro olarak belirlendi.

UZUN SAKATLIĞI SONRASI GOLLE DÖNDÜ 

25 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon Fenerbahçe'de 1 maça çıktı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Lincoln Henrique bu mücadelede 1 gol ile 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Lincoln Henrique'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro.

Gremio altyapısında yetişen Lincoln Henrique daha sonra Rizespor, America MG ve Santa Clara'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Lincoln Henrique için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.