Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kararı! İsmail Kartal'ın planı belli oldu

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kararı! İsmail Kartal'ın planı belli oldu

21.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de orta saha kurgusu değişiyor. İsmail Kartal, Rize’de elde edilen kritik galibiyette başrol oynayan Mert Hakan Yandaş için kararını verdi.

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaş kararı İsmail Kartalın planı belli oldu

Fenerbahçe’de Çaykur Rize deplasmanında alınan üç puan kritik önem taşıyordu. Sarı-lacivertli takım geriye düştüğü maçı çevirerek zirve takibini bırakmadı. Ağır saha ve hava şartlarında elde edilen galibiyet takıma özgüven de kazandırdı.

Haberin Devamı

İLK 11 ŞANSINI KAPTI

Bu maçın yıldızlarından biri de Mert Hakan Yandaş oldu. Krunic’in yerine oyuna giren Mert Hakan oyunu ve mücadelesi ile geri dönüşte başrol oynadı.
Teknik heyet, deneyimli futbolcuyu uzun süredir oynatmak istiyordu. Ancak oyuncunun çok fazla eleştiri alması üzerindeki baskıyı artırdı. Ancak Mert Hakan, Rize maçındaki etkili performansıyla 11’de başlama şansı yakaladı.

KASIMPAŞA MAÇINDA 11'DE

Fred’in yokluğunun yanı sıra orta sahada forma rekabetinin de artması adına Mert Hakan’ın 11 başlaması gündeme geldi. Orta alanda iki yönlü oynayan futbolcunun, Kasımpaşa maçında 11’de yer alabileceği belirlendi.

Mert Hakan 11’de şans bulursa İsmail Yüksek de kendi yerine dönecek. Fred’in yokluğunda ve 6 numara Krunic’in takıma katılımı sonrası İsmail 8 numaraya çekilmişti. Ancak milli oyuncu burada istediği performansı sergileyemedi. Bu nedenle Kasımpaşa maçında İsmail’in 6, Mert Hakan’ın ise 8 numarada olduğu daha enerjik bir orta saha yapısı söz konusu olabilir. Bu değişiklikle birlikte daha etkili bir orta saha hedefleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar