Fenerbahçe Fenerbahçe'de Michy Batshuayi fırtınası! 25 dakika topa dokunamadı ama boş geçmedi

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi fırtınası! 25 dakika topa dokunamadı ama boş geçmedi

26.10.2023 - 20:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 3'üncü haftasında oynadığı Ludogorets maçında Michy Batshuayi dikkat çekti. Belçikalı santrfor, 11'de başladığı maçta ilk 25 dakika topa dokunamadı ancak rakip fileleri havalandırdı.

Fenerbahçede Michy Batshuayi fırtınası 25 dakika topa dokunamadı ama boş geçmedi

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Ludogorets'i konuk etti. Kadıköy'de oynanan maçta Michy Batshuayi ilk 11'de forma şansı buldu. Sarı-lacivertlilerde Edin Dzeko yerine İsmail Kartal'ın 11'de şans verdiği Belçikalı forvet ilk 25 dakikada beklenen performansı sergileyemedi.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi ilk 25 dakikada sahada yokları oynarken daha sonra gösterdiği performansla dikkat çekti. Tecrübeli forvet, Ludogorets karşısında Fenerbahçe'yi 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

TOPLA BULUŞTU, FRED GOLE YAKLAŞTI

İsmail Kartal'ın ilk 11'de şans verdiği Michy Batshuayi ilk 25 dakikada topla buluşamadı. Belçikalı santrfor, 26'ncı dakikada Fred ile paslaştıktan sonra takım arkadaşını gol pozisyonuna soktu. Fred'in vuruşunda Ludogorets kalecisi rakibine gol izni vermedi.

Fenerbahçede Michy Batshuayi fırtınası 25 dakika topa dokunamadı ama boş geçmedi

ÜST ÜSTE ŞANSLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı 33'üncü dakikada sol kanattan gelen topa müsait pozisyonda kafa vuruşu yaptı ancak topu rakibine nişanladı. Michy Batshuayi, 39'uncu dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Belçikalı futbolcunun müsait durumdaki kafa vuruşu üstten auta gitti.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ AÇTI

Karşılaşmanın 42'nci dakikasında Fred'in pasının ardından Ludogorets savunmasından seken topu Michy Batshuayi önünde buldu. Belçikalı futbolcu kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Michy Batshuayi'nin bu golüyle Fenerbahçe rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Fenerbahçede Michy Batshuayi fırtınası 25 dakika topa dokunamadı ama boş geçmedi

30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 12'nci maçına çıktı. Michy Batshuayi bu süreçte 4 gol sevinci yaşadı. Belçikalı forvet aynı zamanda 2 asist üretti.

Opta'nın verilerine göre; 2023/24'te Avrupa kupalarındaki dördüncü golünü Ludogorets ağlarına gönderen Michy Batshuayi, bu turnuvalarda bir sezondaki en yüksek sayısını tekrarladı.