Fenerbahçe Fenerbahçe'de orta sahaya yeni isim! Transfer hedefi değişti

Fenerbahçe'de orta sahaya yeni isim! Transfer hedefi değişti

07.07.2022 - 19:59 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekizli teknik adamın isteğinin ardından sarı-lacivertlilerin, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için seferber olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçede orta sahaya yeni isim Transfer hedefi değişti

Fenerbahçe'de orta saha transferi için geri sayıma geçildi. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda hız verdiği orta saha pozisyonuna sürpriz bir yıldızı gündemine aldı. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcunun menajeriyle büyük ölçüde anlaşma sağladığı öne sürüldü. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

LİNCOLN İMZAYI ATTI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de ilk transfer on numara mevkisine yapıldı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna dahil etti. 23 yaşındaki oyuncuyla 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Brezilyalı futbolcunun transferi için Fenerbahçe, 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçede orta sahaya yeni isim Transfer hedefi değişti

BRUMA KİRALANDI

Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon adına ikinci hamle kanat mevkisine yapıldı. Süper Lig devi, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bruma'yı kiraladı. 27 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de forma giyecek. Sarı-lacivertlilerin 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu hakkı bulunuyor.

EMRE MOR TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına bir diğer hamle sağ kanada yapıldı. Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcuyla transfer için anlaşma sağlandı. Fenerbahçe, Emre Mor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede orta sahaya yeni isim Transfer hedefi değişti

ORTA SAHA TRANSFERİ İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Dinamo Kiev maçında tam kadro sahada olmak isteyen ve turu geçmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde transfer gündemine gelen ilk oyuncu William Carvalho olmuştu. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe transferde yeni hedef belirledi.

TALEPLERİ YÜKSEK BULUNDU

Fenerbahçe, Real Betis forması giyen Portekizli 6 numara William Carvalho için büyük uğraş vermişti. Ancak Real Betis istediği rakamda indirime gitmeyince Fenerbahçe geri adım attı. Ayrıca Carvalho'nun istediği sözleşme şartları da yüksek bulundu.

Fenerbahçede orta sahaya yeni isim Transfer hedefi değişti

GÖZLER WİLLİAN ARAO'DA

Sarı-lacivertliler, Flamengo forması giyen Willian Arao ile büyük oranda anlaşma sağladı. Kulübü Flamengo ile görüşmeler ise sürüyor. 29 yaşındaki ön liberonun transferinin kısa süre içende sonuçlanması bekleniyor. Yıldız futbolcunun Jorge Jesus'la çalışmak istemesinin nedeni, kariyerinin en iyi dönemini Portekizli teknik adamla geçirmiş olması. Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcuyu bonservisiyle transfer etmek istiyor. Ancak opsiyonlu kiralama seçeneği de masada.

Haberin Devamı

Fenerbahçede orta sahaya yeni isim Transfer hedefi değişti

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Fenerbahçe yönetimi B planı olarak gördüğü Arao transferini bayrama kadar bitirmekte kararlı. Sarı-lacivertliler, bu transferi sonuçlandırıp taraftara bayram hediyesi vermek istiyor. Willian Arao'nun, Flamengo ile sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Arao, 1 kez Brezilya Milli Takımı formasını giydi. Eski hocası Jorge Jesus ile birlikte müthiş bir ivme yakaladı.