Fenerbahçe Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları! Devre arası transfer belirsizliği

Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları! Devre arası transfer belirsizliği

18.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de hem futbolcular hem de İsmail Kartal birlik, beraberlik ortamının devamı için yoğun çaba harcıyor. Sarı-lacivertliler sezon başında oluşturulan güçlü kadroyla şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçede şampiyonluk hesapları Devre arası transfer belirsizliği

Bu sezon oynadığı tüm maçları kazanarak büyük alkış toplayan Fenerbahçe’de takım ruhu ve oyuncuların birlikteliği zirveye çıktı.

Haberin Devamı

BİRLİK BERABERLİK ÜST SEVİYEDE

Kaliteli kadro ve üst düzey rekabet ortamı başarılı sonuçların yanı sıra iyi futbolu beraberinde getirdi. Bunun yanı sıra teknik heyet ve tüm futbolcularda bir kenetlenme de söz konusu. Gerek maçların kazanılması gerek oynanan futbol ve gerekse Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oyunculara yaklaşımı birlik ve beraberliği üst seviyeye çıkarmış durumda. 

TAKIM RUHU

Hatta takımda oynayan, oynamayan tüm futbolcular takım ruhuyla hareket ediyor. Teknik heyet de bu ruhun devamı ve bozulmaması için elinden geleni yapıyor. Teknik patron İsmail Kartal, yola çıkılan bu takıma büyük güven duyduğunu ve şampiyonluğa bu oyuncu grubu ile gideceklerini her fırsatta ifade ediyor.

YENİ TRANSFERLER UYUMU BOZAR MI?

Haberin Devamı

Bu noktada devre arası için konuşulan yeni transferin takıma uyumu ya da yakalanan uyumu bozma ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Bu yüzden sarı- lacivertliler yaz döneminde oluşturulan güçlü kadro ile sezonu tamamlayıp şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Yazarlar