Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçının ardından gerilim! Sloukas'a büyük tepki

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçının ardından gerilim! Sloukas'a büyük tepki

17.10.2023 - 22:37 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'in üçüncü haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos'u 83-69 mağlup ederek iç sahada 2'de 2 yapmayı başardı. Maçın ardından 2 takım oyuncuları arasında kısa süreli tartışma yaşanırken başrolde Sloukas'ın olduğu gözlendi.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçının ardından gerilim Sloukasa büyük tepki

Turkish Airlines EuroLeague'in üçüncü haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos'u ağırladı. Rahat bir maç çıkaran Fenerbahçe, mücadeleden 83-69'luk skorla galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Valencia Basket deplasmanında son anları büyük heyecana sahip olan maçta mağlup olan Fenerbahçe Beko, iç sahada ise 2'de 2 ile sezona başlamış oldu. Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, EuroLeague'de ilk deplasman maçından mağlubiyetle ayrılırken 3 maç sonunda 1 galibiyette kaldı.

Haberin Devamı

SLOUKAS VE ATAMAN'A BÜYÜK TEPKİ

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve geçtiğimiz sezon Sarı Lacivertliler'in Final-Four ümitlerini çürütüne isimlerden biri olan bu yaz transfer döneminde de Panathinaikos tercihini yapan Kostas Sloukas ile Başantrenör Ergin Ataman'a maçın başından itibaren yoğun tepki vardı.

Fenerbahçe Beko - Panathinaikos maçının ardından gerilim Sloukasa büyük tepki

Ataman'ın maç öncesi açıklamaları da Sarı Lacivertli taraftarlar tarafından yoğun tepki çekmişti. Tecrübeli çalıştırıcı maç öncesinde bu atmosfere alışık olduğunu ifadfe etmişti.

MAÇ SONU GERİLİM

İkili maç boyunca Fenerbahçeli taraftarların yopun tepkisine maruz kaldı. Bu gerilimin mücadelenin sonuna da yansıdığı gözüktü.

Kostas Sloukas merkezli olmak üzere iki takım oyuncuları arasında bir itiş kakış oldu. Kısa sürede ortalık sakinleşirken bu kez de Yunan oyuncu soyunma odasının yolunu tutarken Sarı Lacivertli taraftarlarla atıştı ve tepkilere kafasını eliyle gösteren bir hareketle yanıt verdi.

Haberin Devamı