Fenerbahçe Fenerbahçe'de şok sakatlık! Ameliyat olursa lisansı dondurulacak

Fenerbahçe'de şok sakatlık! Ameliyat olursa lisansı dondurulacak

05.09.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüpte sakatlığı bulunan yıldız futbolcu için doktorlar operasyon önerisinde bulundu. Ameliyat olduğu takdirde 2-3 ay sahalardan uzak kalacak tecrübeli futbolcunun lisansı dondurulacak.

Fenerbahçede şok sakatlık Ameliyat olursa lisansı dondurulacak

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'de hesapta olmayan gelişme... Sakatlığı devam eden yıldız futbolcu, ameliyat olduğu takdirde sahalardan 2-3 ay uzak kalacak. İşte detaylar...

Haberin Devamı

9'DA 9 YAPTILAR

İsmail Kartal liderliğindeki Fenerbahçe şimdiye kadar iki kulvarda oynadığı 9 maçın tamamını kazandı. Avrupa Konferans Ligi’nde 6’da 6 yapan sarı-lacivertli ekip, Trendyol Süper Lig’de oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı ve milli araya moralli girdi.

Fenerbahçede şok sakatlık Ameliyat olursa lisansı dondurulacak

YENİ TRANSFERLER ÇABUK ADAPTE OLDU

Büyük beklentilerle transfer edilen Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Fred başarılı performanslarıyla herkesi sevindirdi. Becao, Djiku ve Cengiz Ünder de şimdiye kadar pozitif sinyaller verdi. Becao ve Djiku’nun son iki maçtaki uyumları da dikkat çekti.

OOSTERWOLDE, KARTAL'LA KENDİNİ BULDU

Fenerbahçe'de Oosterwolde son dönemde formayı kaparken önemli gelişim gösterdi. Jesus’un şans tanımadığı Hollandalı sol bek, İsmail Kartal’la kendini bulmaya başladı. İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle formayı alan bir diğer isim Osayi Samuel oldu. Ankaragücü deplasmanında galibiyet golünü atan Osayi skor üretmeye de başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede şok sakatlık Ameliyat olursa lisansı dondurulacak

6 NUMARA İÇİN ALIOU DIENG ÖNERİLDİ

Defansif orta saha çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'ye Mısır Premier Ligi ekiplerinden El Ahly'de forma giyen 25 yaşındaki Aliou Dieng önerildi. Sarı-lacivertliler de oyuncunun transfer şartları hakkında bilgi aldı. Kulübü 3-4 milyon euro civarı bir bonservis isterken, oyuncunun maaş olarak beklentisinin ise 1 milyon euro civarı olduğu öğrenildi.

Fenerbahçede şok sakatlık Ameliyat olursa lisansı dondurulacak

LUAN PERES'İN LİSANSI DONDURULABİLİR

Fenerbahçe'de sakatlıktan yakasını kurtaramayan Luan Peres'ten kötü haber geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sakatlığı süren Luan Peres’e doktorlar ameliyat öneriyor. Eğer operasyon olursa en az 2-3 ay sahalardan uzak kalacak. Bu durum gerçekleşirse Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı savunmacının lisansını donduracak.

KONFERANS LİGİ'NDE 3 MAÇTA FORMA GİYDİ

Jorge Jesus'un transfer ettirdiği 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon UEFA Konferans Ligi eleme turlarında 3 maçta boy gösterdi. Peres, Trendyol Süper Lig'de ise süre alamadı. 

Fenerbahçede şok sakatlık Ameliyat olursa lisansı dondurulacak