Fenerbahçe Fenerbahçe'de yeni transfer ayrılıyor! Jorge Jesus şans vermedi

Fenerbahçe'de yeni transfer ayrılıyor! Jorge Jesus şans vermedi

26.08.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde sürpriz bir karara imza atıldı. Sarı-lacivertlilerin kısa süre önce kadrosuna kattığı oyuncuyla yolların ayrılması kararı alındı. Belçika ekibinin, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçede yeni transfer ayrılıyor Jorge Jesus şans vermedi

Fenerbahçe'de kurmaylar Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız verdi. Forvet hattına bir futbolcuyu daha dahil etmeyi hedefleyen sarı-lacivertlilerde flaş bir karara imza atıldı. Süper Lig devinde kısa süre önce anlaşma sağlanan tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılması kararı alındığı belirtildi. Belçika ekibi, sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan oyuncuya talip oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

KADROYA YENİ TAKVİYELER

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de takıma yeni isimler dahil edildi. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertliler, dikkat çeken oyuncularla anlaşma sağladı. Süper Lig devi bu doğrultuda Luan Peres, Joao Pedro, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma'yı transfer etti.

KİM'E DEV BONSERVİS

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Kim Min Jae, İtalya'nın yolunu tuttu. 25 yaşındaki Güney Koreli futbolcunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli Napoli tarafından ödendi. Serie A devi bu transfer için Fenerbahçe'ye 18 milyon euro ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yeni transfer ayrılıyor Jorge Jesus şans vermedi

ALLAHYAR VE OZAN HULL CİTY'DE

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den iki futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Championship ekibi, Allahyar Sayyadmanesh ile Ozan Tufan'la anlaşma sağladı. Hull City bu transferler için Fenerbahçe'ye toplam 7 milyon 500 bin euro ödedi.

BONSERVİSİYLE VEDA

Fenerbahçe'de forma şansı bulması zor durumda olan oyunculara veda edildi. Demokratik Kongolu stoper Marcel Tisserand, El Ittifak'ın yolunu tuttu. Fenerbahçe bu transferden kasasına 3 milyon euro koydu. Westerlo, Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya'yı 500 bin euro karşılığında kadrosuna kattı. Adana Demirspor, Arda Okan Kurtulan için 200 bin euro ödedi. Öte yandan Mbawana Samatta satın alma opsiyonuyla birlikta Genk'e kiralandı.

Fenerbahçede yeni transfer ayrılıyor Jorge Jesus şans vermedi

FESİHLER YAŞANDI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler sözleşmesi devam eden Mesut Özil, Steven Caulker, Luiz Gustavo ve Max Meyer'in sözleşmesi feshedildi. Mesut Özil, Başakşehir'e imza attı. Luiz Gustavo, Al Nassr'ın yolunu tuttu. Max Meyer ise İsviçre ekibi Luzern'le anlaşma sağladı. Fenerbahçe sözleşmesi sona eren Jose Sosa, Berke Özer ve Murat Sağlam'la da yollarını ayırdı.

TİAGO ÇUKUR'A TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe'nin Watford'dan 250 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Tiago Çukur konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Genç golcüye Belçika 2. Lig ekibi Beerschot'un talip olduğu kaydedildi. Sporx'in Belçika basınına dayandırdığı habere göre; Belçika temsilcisi Fenerbahçe'de kadroda yer bulması zorlaşan Tiago Çukur'u kiralamak için temaslara başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede yeni transfer ayrılıyor Jorge Jesus şans vermedi

ŞANS BULAMADI, KİRALANACAK

Fenerbahçe'nin Watford'dan kadrosuna kattığı Tiago Çukur'un Fenerbahçe'de henüz forma şansı bulamaması ve gelişimi açısından kiralanmaya sıcak bakıldığı belirtildi. Jorge Jesus'un A takımda henüz süre vermediği genç futbolcu, Fenerbahçe formasını giyemedi.

Yazarlar