Fenerbahçe Fenerbahçe'den anlamlı kampanya! 'Kanımızda var'

Fenerbahçe'den anlamlı kampanya! 'Kanımızda var'

17.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü deprem felaketinin ardından Kızılay ile son derece anlamlı bir kampanya başlattı. Ülker Stadı’nda 3 gün boyunca depremden kurtulan ve tedavi gören vatandaşlarımız için kan bağışları olacak.

Fenerbahçeden anlamlı kampanya Kanımızda var

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde hissedilen deprem felaketinin ardından Fenerbahçe’de anlamlı bir çalışma hazırlandı. Sarı-lacivertli kulüp, “Birlik ve beraberlik bizim #kanımızdavar!” diyerek, Kızılay ile birlikte önemli bir iş birliğine imza attı. 3 gün sürecek bu kampanya dün Ülker Stadı’nda başladı.

Haberin Devamı

Depremden kurtulan, tedavi altında olan vatandaşlarımız için başlatılan kan bağışı kampanyasına dün saat 09.00 itibarıyla kulüp çalışanları, sporcular, eski futbolcular, taraftarlar ve vatandaşlar katıldı. Bağışçılar, günün ilk saatlerinde Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turlarının bulunduğu bölümden ilk girişlerini yaparken kayıt bilgileri oluşturulup, kan sayımları yapıldı ve ardından doktor kontrolüne geçti. Buradaki işlem sonrasındaysa katılımcılar, 1907 Tribünü’ne geçerek kan verme işlemini gerçekleştirdi.

Kan bağışında bulunan isimler için desteklerinden ötürü bir sertifika düzenlenirken, günün anlam ve önemine binaen duygu ve düşüncelerini paylaşmak isteyenler için bir de anı defteri hazır tutuldu.Aynı zamanda stattaki panolara da “#kanımızdavar! Canlarımıza can olmak için herkesi kan vermeye davet ediyoruz” mesajı yazıldı.

Haberin Devamı

'Herkesi bekliyoruz'

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, yaptığı açıklamada herkesi beklediklerini söyledi.

Kızılhan, “Kızılay ile birlikte el ele başlattığımız bu kan bağışı kampanyasına çok önem veriyoruz. 6 Şubat itibarıyla destek kolilerimizi afet bölgesine göndermeye başlamıştık ve halen devam ediyor. Tırlarımız şu an yolda ve dün itibarıyla 37 tır Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden, derneklerimiz üzerinden de 98 tır göndermiş olduk. Bu kan bağışı kampanyamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 3 gün boyunca stadımız kan bağışı için açık olacak” diye konuştu.

Üç gün sürecek

Kızılay ile Fenerbahçe’nin birlikte yürüttüğü kan bağışı kampanyası 17 Şubat’a kadar devam edecek. Bugün 09.00 ile 21.00, yarın ise 10.00 ile 22.00 saatleri arasında kan bağışları alınacak. Kan bağışının yapıldığı adres şöyle: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Şefik Bey Sokak, Fenerium Tribünü Girişi (Yürüyen Merdivenler), Kan Bağış Noktası.

Yazarlar