Fenerbahçe Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha! 7 milyon euroya imza an meselesi

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha! 7 milyon euroya imza an meselesi

26.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın ilgi gösterdiği Alexander Djiku ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin bir transfer çalımına daha hazırlandığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcuyu 7 milyon euro karşılığında kadrosuna katmak üzere olduğu aktarıldı.

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha 7 milyon euroya imza an meselesi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin; Alexander Djiku ve Dusan Tadic sonrası Beşiktaş'ın ilgilendiği bir isme daha kanca attığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ezeli rakibinin ilgilendiği oyuncuları kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin, başarılı futbolcuyla da anlaşma sağlamak üzere olduğu ifade edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

DJIKU'DAN 2026'YA KADAR İMZA

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın uzun süre ilgilendiği Alexander Djiku'yu kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Strasbourg'dan ayrılan Alexander Djiku için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha 7 milyon euroya imza an meselesi

DUSAN TADIC DE F.BAHÇE'DE

Beşiktaş'ın ilgi gösterdiği Dusan Tadic de Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Sırp on numara, sarı-lacivertlilerle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ajax ile sözleşmesini fesheden Dusan Tadic için de herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

Haberin Devamı

ANTE REBIC BOMBASI

Sports Mediaset'in haberine göre; Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Ante Rebic için devreye girdi. Sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcuyu 7 milyon euro karşılığında kadrosuna katabileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yaklaşan Ante Rebic'in Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı. Fenerbahçe'nin sunduğu projenin Hırvat yıldızın kararını etkilediği kaydedildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha 7 milyon euroya imza an meselesi

5 GOLE KATKI SAĞLADI

29 yaşındaki oyuncu geride kalan sezonda Milan formasını 31 resmi maçta giydi. Ante Rebic bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Hırvat oyuncu aynı zamanda 2 asist üretti. Milan ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Ante Rebic'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

NK Vinjani altyapısında yetişen Ante Rebic daha sonra NK Imotski, RNK Split, Fiorentina, RB Leipzig, Hellas Verona, Eintracht Frankfurt ve Milan formaları giydi. Hırvatistan Milli Takımı'nda 42 maça çıkan 29 yaşındaki sol kanat, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar