Fransa Ligue 1 Yusuf Yazıcı bombası! Yeni adresini Fransızlar duyurdu

Yusuf Yazıcı bombası! Yeni adresini Fransızlar duyurdu

25.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın geleceği hakkındaki belirsizlik sonrası sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fransız basını, 26 yaşındaki on numaranın muhtemel yeni adresini duyurdu.

Yusuf Yazıcı bombası Yeni adresini Fransızlar duyurdu

Trabzonspor'daki kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. 26 yaşındaki orta sahanın muhtemel yeni adresini Fransız basını duyurdu.

Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan haberde; Yusuf Yazıcı için ödenmesi beklenen muhtemel bonservis bedeli de yer aldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

LILLE'DEN DEV BONSERVİS

Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonu başında Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e transfer oldu. Yusuf Yazıcı'nın transferinden bordo-mavililer 18 milyon 500 bin euroluk bonservis geliri kazandı.

Yusuf Yazıcı bombası Yeni adresini Fransızlar duyurdu

Lille'in kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan Yusuf Yazıcı, daha sonra Christoph Galtier ile yaşadığı sorunlar sonrası yedek kulübesine çekildi. Tecrübeli orta saha, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak CSKA Moskova'da geçirdi. Yusuf Yazıcı geride kalan sezonda ise kiralık olarak Trabzonspor forması giydi.

Haberin Devamı

NANTES TALİP OLDU

Trabzonspor'la kiralık sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, Fransız ekibine geri döndü. 26 yaşındaki orta saha için Beşiktaş iddiaları ortaya atılmasına rağmen henüz resmi bir gelişme yaşanmadı.

Yusuf Yazıcı'yla ilgili son iddia Fransız basınından geldi. Fransa basınında yer alan habere göre; Nantes, Yusuf Yazıcı'yı yakın takibe aldı. Nantes'ın bu transfer için henüz resmi bir hamlede bulunmadığı aktarıldı.

Lille'in Yusuf Yazıcı'nın bonservisini 5 milyon eurodan daha az bir miktara verebileceği kaydedildi. 26 yaşındaki on numaranın Lille ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 9 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 39 maça çıkan Yusuf Yazıcı, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar