Fenerbahçe Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Büyük oranda anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Büyük oranda anlaşma sağlandı

09.07.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş'ın gündeminde yer alan yıldız futbolcu ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Büyük oranda anlaşma sağlandı

Geride kalan sezonu Süper Lig'de ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluk hedefliyor. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın gündemindeki yıldız futbolcu ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KENT VE DZEKO KADROYA KATILDI

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk hamle sol kanat pozisyonuna yapıldı. Sarı-lacivertliler, İskoçya temsilcisi Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, 26 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Enner Valencia ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de forvet hattına yıldız takviyesi yapıldı. Sarı-lacivertliler, Inter ile sözleşmesi sona eren Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Bosna Hersekli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Büyük oranda anlaşma sağlandı

3 AYRILIK BİRDEN

Fenerbahçe, Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak Mergim Berisha'yı transfer ettiğini duyururken, sözleşmeleri biten Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

SEZONUN İLK TRANSFERİ EMRECAN

Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut'u 4+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Beşiktaş'tan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emrecan Bulut’un transferi için Somaspor’la anlaşmaya varmıştır. Emrecan Bulut’la 4+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi 20 yaşındaki Emrecan Bulut, geçen sezon Somaspor formasıyla 34 maçta 16 gol attı.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Büyük oranda anlaşma sağlandı

BEŞİKTAŞ ANLAŞMA SAĞLADI

Siyah-beyazlılar, milli futbolcunun transferi için Brentford ile her konuda anlaşma sağladı. Halil Dervişoğlu ile görüşmelerine devam eden Beşiktaş, bu transferde imza aşamasına geldi.

23 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a transferinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Halil Dervişoğlu'nun Brentford ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER ÇALIMI

A Spor'un haberine göre, sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Ganalı stoper Alexander Djiku ile büyük oranda anlaşma sağladı.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Büyük oranda anlaşma sağlandı

DJİKU TRANSFERİNİN PERDE ARKASI

Alexander Djiku'nun menajeri transfer görüşmesi yapmak için cumartesi günü İstanbul'a geldi ve Fenerbahçe ile masaya oturdu. Ganalı oyuncunun, sarı lacivertli takımdan 3 yıllık sözleşme ve 1.7 milyon Euro maaş istediği belirtiliyor.

PERFORMANSI

Kariyerini Fransa'da sürdüren ve son olarak Strasbourg forması giyen Djiku'nun bonservisi elinde bulunuyor. Geçen sezon 31 resmi maça çıkan Djiku, Gana Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Büyük oranda anlaşma sağlandı