Galatasaray Galatasaray, Icardi'nin ardından ünlü yıldızın da transferini bitirdi! 3+1 yıllık sözleşme

Galatasaray, Icardi'nin ardından ünlü yıldızın da transferini bitirdi! 3+1 yıllık sözleşme

09.07.2023 - 14:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip geçen sezon kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Mauro Icardi için PSG ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yönetim ayrıca Icardi'nin ardından ünlü yıldızın transferinde mutlu sona yaklaştı.

Galatasaray, Icardinin ardından ünlü yıldızın da transferini bitirdi 3+1 yıllık sözleşme

Galatasaray gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verirken, iki yıldızın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-kırmızılı ekibin PSG ile yaptığı görüşmenin detaylarını Fransız basını duyurdu. 

Haberin Devamı

GEÇEN SEZONA DAMGA VURDU

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla Icardi, Galatasaray'da unutulmaz bir sezon geçirdi.

Galatasaray, Icardinin ardından ünlü yıldızın da transferini bitirdi 3+1 yıllık sözleşme

Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.

TRANSFER SORUSUNA CEVAP VERMİŞTİ

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

Haberin Devamı

SUUDİ ARABİSTAN İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'in forvet hattına yıldız bir ismi dahil etmek istediği öne sürüldü. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, forvet hattına Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin dahil edilmesini istedi.

Galatasaray, Icardinin ardından ünlü yıldızın da transferini bitirdi 3+1 yıllık sözleşme

ANLAŞMA YAKIN

Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L'Equipe'te yer alan habere göre ise Galatasaray-PSG görüşmelerinde önemli bir gelişme yaşandı. Taraflar 10 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşamaya oldukça yakın.

Haberin detaylarına göre iki kulüp arasında son detaylar görüşülüyor.

Fransız ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldız, 2019'da Inter'den kiralık PSG'ye transfer olmuş sonrasında sonrasında 50 milyon euro karşılığında bonservisi alınmıştı.

Galatasaray, Icardinin ardından ünlü yıldızın da transferini bitirdi 3+1 yıllık sözleşme

PAREDES İÇİN DE PSG İLE EL SIKIŞILDI

Fanatik'ten Esat Soydabircan'ın haberine göre; Galatasaray, PSG ile Leandro Paredes için de anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız için 6 milyon euro bonservis ödeyecek. 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Haberin Devamı

AYNI UÇAKLA GELECEKLER

Paredes, Galatasaray'dan yıllık 2.75 milyon Euro + bonus kazanacak. Mauro Icardi ve Leandro Paredes, aynı uçakla gelecek. İki yıldızın Avusturya kampına yetiştirilmesi konusunda çalışmalar sürüyor.

Boca Juniors'ta futbola başlayan Leandro Paredes daha sonra Chievo Verona, Roma, Empoli, Zenit ve Paris Saint Germain formaları giydi. Başarılı orta saha için toplam 69 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi. Arjantin Milli Takımı'nda 54 maça çıkan Leandro Paredes, Dünya Kupası'nda kazanılan şampiyonlukta etkin rol oynadı. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.