Fenerbahçe Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Genç oyuncuyla anlaşma an meselesi

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı! Genç oyuncuyla anlaşma an meselesi

01.08.2022 - 18:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde gündemine genç oyuncuyu aldı. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde bulundurduğu genç futbolcuyla anlaşma noktasına geldiği belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Genç oyuncuyla anlaşma an meselesi

Jorge Jesus'la birlikte gelecek sezon başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir Beşiktaş'ın da gündeminde bulunan genç futbolcuyu transfer etmek için görüşmelerde sona yaklaştığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

10 TRANSFER YAPILDI

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına kadroya önemli sayıda takviye yaptı. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda şu ana kadar 11 futbolcuyla anlaşma sağladı. Fenerbahçe bu süreçte kadrosuna Bruma, Joshua King, Tiago Çukur, Lamine Diack, Gustavo Henrique, Emre Mor, Willian Arao, Lincoln Henrique, Joao Pedro ve Luan Peres'i dahil etti.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Genç oyuncuyla anlaşma an meselesi

SOL BEKE ALİOSKİ HAMLESİ

Sarı-lacivertliler transfer çalışmalarında sol bek pozisyonu için de aradığı futbolcuyu buldu. Al Ahli forması giyen Ezgjan Alioski'nin kiralanması konusunda anlaşma sağlandı. Fenerbahçe'nin Kuzey Makedonyalı futbolcu için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği belirtildi. Ezgijan Alioski'nin maaşının sarı-lacivertliler tarafından karşılanacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de Kim Min Jae, Allahyar Sayyadmanesh, Arda Okan Kurtulan, Ozan Tufan ve Lamine Diack için gelen transfer teklifleri kabul edildi. Sarı-lacivertlilerde sözleşmeleri devam eden Mesut Özil ve Luiz Gustavo ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Genç oyuncuyla anlaşma an meselesi

STOPERE GENÇ HAMLESİ

Sarı-lacivertlilerde kurmayların transfer çalışmalarında kadrosuna genç yıldızları da dahil etmek istediği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine sürpriz bir ismi aldığı öne sürüldü.

EMİRHAN TOPÇU SÜRPRİZİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'de transfer gündemine gelen oyuncu Emirhan Topçu oldu. Beşiktaş'ın transfer için uzun uğraş verdiği ancak sonuca varamadığı genç stoper konusunda Fenerbahçe'nin görüşmelerde sona geldiği vurgulandı.

Fenerbahçe ile Rizespor araısndaki transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediği ve önümüzdeki günlerde görüşmelerin sonuçlanmasının beklendiği belirtildi.

Fenerbahçeden Beşiktaşa transfer çalımı Genç oyuncuyla anlaşma an meselesi

BEŞİKTAŞ, EMRECAN'I ALDI

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Emirhan Topçu konusunda siyah-beyazlılar, Rizespor'u ikna edememişti. 21 yaşındaki stoperle anlaşma sağlayan Süper Lig devi, Rizespor'la yaşanan ödeme planı konusundaki anlaşmazlık yüzünden transferi rafa kaldırmıştı.

Emirhan Topçu'yu transfer edemeyen Beşiktaş da İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un genç yeteneğini kadrosuna katarak rotasyonunu güçlendirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

13 MAÇTA OYNADI

Emirhan Topçu geçtiğimiz sezon Rizespor formasıyla 13 müsabakada süre aldı. Genç futbolcunun Karadeniz ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Emirhan Topçu'nun güncel piyasa değeri 300 bin euro olarak gösteriliyor.