Galatasaray Galatasaray'da ayrılık rüzgarı! Okan Buruk iki ismin biletini kesti

Galatasaray'da ayrılık rüzgarı! Okan Buruk iki ismin biletini kesti

01.08.2022 - 15:04 | Son Güncellenme:

Avusturya'daki ikinci etap kamp çalışmasını tamamlayarak Süper Lig'e odaklanan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un isteği doğrultusunda iki isimle yollar ayrılıyor.

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

Galatasaray'da yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak olan isimler de büyük önem taşıyor. Bu anlamda teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda ikinci oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, Fiorentina ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından transfere dair önemli mesajlar vermişti. Okan Buruk, Fredrik Midtsjö'nün ardından Antalyaspor karşılaşmasına kadar bir orta saha transferi daha yapmayı planladıklarını açıklamıştı.

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

Okan Buruk şu açıklamalarda bulunmuştu;

"Fiziksel ve konsantrasyon olarak lige hazır olduğumuzu gösterdik. Bu bir hazırlık maçı. Stat atmosferi yok, zemin iyi değil ve buna rağmen yüzde 100'ünü veren, lig maçı gibi oynayan bir takım vardı. Bu bizim için çok değerli. Bunu da hafta sonu lige taşıyacağız. Lige iyi başlamak çok önemli. Geçen seneden hazır, iyi bir takım olan Antalyaspor ile karşılaşacağız. Bizim ne yapacağımız çok önemli. Lige psikolojik ve fiziksel olarak hazırız. Kadroya yeni gelecek oyuncular olacak. Antalyaspor maçına kadar 1 gözüküyor ama belki 1 oyuncu daha alabiliriz. Ne kadar geniş kadro kurarsak bizim için o kadar iyi olacak. Oyuncunun bir an önce aramıza katılması gerekiyor. Biz iyi oyunculara sahibiz. Midtsjö iyi bir takım oyuncusu, iyi bir profesyonel. Her sene ortalama 40-42 maç oynaması önemli. Hem toplu oyunda hem de topsuz oyunda bize destek vereceğini düşünüyoruz. Özellikle ayakları iyi bir oyuncu seçtik. Biz oynayan bir takımız. Bizi öne taşıyacak bir oyuncu. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yine transferlerimiz olacak. Her bölgeye transfer yapmak istiyoruz. Takımımızı en güçlü hale getirmek istiyoruz. Zor bir sezon olacak. Geçen senenin ardından bu senenin çok daha iyi geçmesini istiyoruz. Oyuncularımız ve yönetimimiz en iyisini yapmaya çalışıyor. İnşallah güçlü, şampiyonluk yarışında en iyisini yapan ve bütün performansını veren bir takım olmak istiyoruz."

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

MİDSTJÖ AÇIKLANDI

Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferinde Oliveira'nın ardından ikinci atım Fredrik Midtsjö ile atıldı. Galatasaray, Norveçli oyuncunun transferi için AZ Alkmaar ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fredrik Midtsjö, yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. Norveçli futbolcunun son durumuna bakacak olan teknik heyetin yıldız oyuncuyu Süper Lig'in ilk maçı olan Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de oynatması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

ORTA SAHAYA İKİ TAKVİYE DAHA DÜŞÜNÜLÜYOR

Galatasaray'ın yeni transferi Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira'nın ardından Sarı Kırmızılıların orta sahaya ikinci takviyesi olarak kadroya dahil edildi. Galatasaray'da Fredrik Midtsjö'nün ardından iki orta saha transferi daha planlanıyor. Sarı Kırmızılılar altı ve on numara transferlerini de gerçekleştirerek orta saha transferini kapatacak.

Galatasaray ayrıca iki forvet bir kanat oyuncusu ve bir stoper transferi daha gerçekleştirmeyi planlıyor.

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

ERDEN TİMUR, EVANDER'İ AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Danimarka'nın Midtjylland takımında forma giyen Brezilyalı orta saha Evander'in transferi hakkında geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

Timur, "Baştaki koyduğumuz kriterlerden taviz vermememiz lazım. Evander için de geçerli, diğer oyuncular için de geçerli. Hocamız da en doğrusunu seçmek istiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Evander, Galatasaray'ın on numara için düşündüğü isimlerin başında geliyor. Ayrıca bu bölge için Sarı Kırmızılılar alternatif isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

GALATASARAY'DA AYRILIK VAKTİ! OKAN BURUK İKİ İSMİN BİLETİNİ KESTİ

Galatasaray'da son olarak Fredrik Midtsjö kadroya dahil edildi ve yaz transfer sezonunun 6'ıncı transferi oldu. Şu ana kadar Marcao, Mustafa Muhammed, Ozornwafor, Diagne, Babel, Feghouli, Ali Yabuz, Bartuğ Elmaz, Alpaslan Öztürk, Mahmut Keskin, Arda Turan, Semih Kaya ve Fatih Öztürk gibi isimlerle yollarını ayıran Galatasaray'da Ömer Bayram ve Cicaldau da yol ayrımında.

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fiorentina maçında şans vermediği Ömer Bayram ve Alexandru Cicaldau'yu yeni sezon planlamasında düşünmüyor. Cicaldau'nun kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelirken Ömer Bayram ile yolların karşılıklı anlaşılarak ayrılması bekleniyor. 

Alexandru Cicaldau geçtiğimiz sezonun başında Universitatea Craiova'dan Galatasaray'a 6.5 milyon Euro bedelle transfer olmuştu. Ömer Bayram ise 2018 yazında Akhisarspor'dan 400 bin Euro bedelle kadroya dahil edilmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık rüzgarı Okan Buruk iki ismin biletini kesti