Fenerbahçe Fenerbahçe'den bir transfer daha! Alexander Djiku'nun takım arkadaşına teklif sunuldu

Fenerbahçe'den bir transfer daha! Alexander Djiku'nun takım arkadaşına teklif sunuldu

13.07.2023 - 18:54 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Yıldızları kadrosuna dahil eden sarı-lacivertlilerin sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Alexander Djiku'nun eski takım arkadaşı için sarı-lacivertlilerin teklifini sunduğu kaydedildi.

Fenerbahçeden bir transfer daha Alexander Djikunun takım arkadaşına teklif sunuldu

Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de kurmayların transfer çalışmalarında hız kesmediği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin savunma hattına bir takviye daha yapmak istediği ve bu doğrultuda Alexander Djiku'nun eski takım arkadaşını gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu transferde Alexander Djiku'yu kullanabileceği vurgulandı. Öte yandan tecrübeli oyuncu için sadece Fenerbahçe'nin teklif sunduğu belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BECAO'DAN OLUMLU DÖNÜŞ GELMEDİ

Fenerbahçe'de savunmaya yapılacak takviye konusunda ilk aday Rodrigo Becao olmuştu. Udinese'nin sürekli fiyat yükseltmesinin ardından rota Alexander Djiku'ya çevrilmişti. Fenerbahçe, Alexander Djiku'yu transfer etmesine rağmen Rodrigo Becao'dan da vazgeçmedi.

Sarı-lacivertli kurmayların tecrübeli oyuncunun transferi konusunda tüm şartları zorladığı belirtildi. Udinese'nin bir türlü olumlu geri dönüş yapmaması nedeniyle farklı isimlerin gündeme geldiği aktarıldı.

Fenerbahçeden bir transfer daha Alexander Djikunun takım arkadaşına teklif sunuldu

ABDOU DIALLO İDDİASI

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile anılan bir diğer isim Abdou Diallo olmuştu. Fransız basını, Paris Saint Germain forması giyen 27 yaşındaki savunmacı için Fenerbahçe'nin teklif sunduğunu belirtmişti. Sarı-lacivertlilerin, Paris Saint Germain'e 4 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunduğu kaydedilmişti.

Haberin Devamı

MOHAMMED SALISU GÜNDEMDE

Alexander Djiku'yu savunma hattına dahil eden Fenerbahçe'de bir stoper arayışı daha bulunduğu öğrenildi. Rodrigo Becao'dan bir türlü olumlu yanıt alamayan sarı-lacivertlilerin yeni rotasının Mohammed Salisu olduğu belirtildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Premier Lig'den düşen Southampton'da görev yapan 24 yaşındaki stoperin, Ada ekibinden ayrılmak istediği belirtildi. Southampton'la 1 yıllık sözleşmesi bulunan Mohammed Salisu için Fenerbahçe'nin ilk teklifini sunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden bir transfer daha Alexander Djikunun takım arkadaşına teklif sunuldu

Fenerbahçe'nin Mohammed Salisu için 6 milyon 500 bin euroluk teklifini Göztepe ve Southampton'ın sahibi olan Rasmus Ankersen'e ilettiği vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin bu transferde Emir Ortakaya'yı yeniden Göztepe'ye kiralama formülünü de devreye sokabileceği aktarıldı.

Fenerbahçe kurmaylarının aynı zamanda Mohammed Salisu ile de görüşmelere başladığı belirtildi. Gana Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Alexander Djiku'nun Fenerbahçe'ye transferinin ikna sürecinde etkili olabileceği kaydedildi. 24 yaşındaki stoper için başka takımların da ilgisinin olduğu ancak tek teklifin Fenerbahçe'den geldiği aktarıldı.

Fenerbahçeden bir transfer daha Alexander Djikunun takım arkadaşına teklif sunuldu

24 yaşındaki oyuncunun Southampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Ganalı stoperin güncel piyasa değeri 18 milyon euro. Real Valladolid altyapısında yetişen Mohammed Salisu, 2020-2021 sezonu başında 12 milyon euro karşılığında Southampton'la anlaştı. Gana Milli Takımı'nda 6 maça çıkan Mohammed Salisu, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Yazarlar