Fenerbahçe Fenerbahçe'den transferde çifte bomba! 'Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı'

Fenerbahçe'den transferde çifte bomba! 'Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı'

10.08.2023 - 15:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transferdeki kısa süreli sessizliğini bozuyor. Sarı-lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray'ın bir dönem gündeminde yer alan Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred ve Tottenham'dan Tanguy Ndombele için resmi temaslara başladı. Sarı-lacivertlilerin Fred için Manchester United'a yaptığı teklif belli oldu.

Fenerbahçe'de çifte atak. Sarı-lacivertliler orta saha transferinde gözünü dünyaca ünlü yıldızlara dikti. Fenerbahçe, Fred için Manchester United'a resmi teklifini iletirken Tanguy Ndombele için de Tottenham ile resmi temaslara başladı. Sarı-lacivertlilerin Fred için Manchester United'a yaptığı teklifin mali detayları ortaya çıktı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

Haberin Devamı

F.BAHÇELİ YETKİLİLER LONDRA'DA!

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçeli yetkililerin transfer için İngiltere'de olduğunu belirtti. Ok, "Branco'nun İngiltere'ye gittiğine dair bilgi vardı ama kimin için gittiği bilinmiyordu. Fred olayı o açıdan değerli." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeden transferde çifte bomba Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı

ORTA SAHAYA İKİ TRANSFER BEKLENİYOR!

Kadrosunu Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Mert Müldür gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de tüm gözler orta saha transferine çevrilmiş durumda. Fenerbahçe yönetimi transfer döneminin sonuna kadar iki orta saha transferini bitirmek istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bu bağlamda İtalya'da transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edilmişti. Sarı-lacivertlilerin Milan'dan Bosna Hersekli Rade Krunic ve Bologna'dan Nicolas Dominguez için girişimlere başladığı öne sürülmüştü. Fenerbahçe'nin özellikle Krunic için yoğun mesai harcadığı iddia edilmişti.

Fenerbahçeden transferde çifte bomba Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı

İSMAİL KARTAL'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Maribor ile oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İsmail Kartal, transfer çalışmaları hakkında "Her antrenör her oyuncunun bir an önce transfer edilmesini ister. Keşke her şey bir an önce bitse de oyuncular gelip yarın maça çıkabilse. Fenerbahçe'ye uygun kaliteli oyuncuları bulup getirmek biraz zaman alıyor. Şu ana kadar iyi bir kamp ve iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Moral ve motivasyonumuz da iyi. Bu süreç çok uzamadan, kaliteli oyuncuların katılmasıyla çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Elimizde Maribor ve Gaziantep FK maçlarını kazandıracağını düşündüğümüz bir kadro var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeden transferde çifte bomba Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı

FENERBAHÇE'DEN FRED BOMBASI! UNITED'A TEKLİF YAPILDI

Fenerbahçe, transferdeki kısa süreli suskunluğunu bozuyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre sarı-lacivertliler, Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred için resmi teklifte bulundu.

Haberin Devamı

Habere göre Fenerbahçe, Fred için Manchester United'a bonuslar dahil 15 milyon euroluk resmi teklfite bulundu. Fabrizo Romano haberinde "Hem kulüp hem de oyuncu tarafında görüşmeler devam ederken, Fenerbahçe bu zirveyi bir an önce tamamlamaya çalışıyor." ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe'nin transferi için girişimlere başladığı Fred için Galatasaray da devreye girmişti. Sarı-kırmızılılar, Manchester United'ın talepleri sonrası Fred transferinden vazgeçme kararı almıştı.

Manchester United formasıyla 213 resmi maçta görev yapan Fred, söz konusu karşılaşmalarda 14 gol kaydederken 18 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Fred'in günxcel piyasa değeri 20 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Fenerbahçeden transferde çifte bomba Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı

FRED'İN ARDINDAN BİR BOMBA DAHA: TANGUY NDOMBELE

Fabrizio Romano'nun Fred haberini duyurmasından dakikalar sonra bu kez Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin Tanguy Ndombele için resmi temaslara başladığını iddia etti.

Fred ile ilgilenen Galatasaray'ın kısa süre önce Tanguy Ndombele'yle de ilgilendiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Son iki sezonda Lyon ve Napoli'ye kiralanan Ndombele, Tottenham'daki yeni yapılanmada düşünülmüyor. Transfermarkt verilerine göre Ndombele'nin güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Fenerbahçeden transferde çifte bomba Ndombele ve Fred için resmi temaslar başladı