Fenerbahçe Fenerbahçe’den çılgın plan! Transfer için takas artı para teklifi

Fenerbahçe’den çılgın plan! Transfer için takas artı para teklifi

25.06.2023 - 20:27 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, rotayı İtalya'ya çevirdi. Sarı-lacivertli ekip, listesine aldığı yıldız futbolcu için İtalya ekibine para artı takas teklifi sunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’den çılgın plan Transfer için takas artı para teklifi

Süper Lig'de sezonu ezeli rakibi Galatasaray'ın ardında 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler yeni sezonda kurulacak takıma çevrildi. Sarı-lacivertlilerde uzun süredir yaşanan şampiyonluk hasretinin sona ermesi için transfer çalışmalarını bizzat yöneten Başkan Ali Koç, İtalya'ya resmen kamp kurmuş durumda. Süper Lig devi, transfer listesine eklediği yıldız futbolcu için İtalya temsilcisine para artı takas teklifi sunduğu kayda geçti.

Haberin Devamı

DZEKO TRANSFERİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe, transferi için bir süredir uğraş verdiği Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler, yıllık 4,2 milyon Euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Fenerbahçe’den çılgın plan Transfer için takas artı para teklifi

RYAN KENT DE AÇIKLANMIŞTI

Fenerbahçe, ilk transferini Rangers'ta forma giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımda Kent'in açıklamaları yer aldı. Ryan Kent, "Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda, takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupa olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi Başakşehir maçı ile sona erdi. Fenerbahçe kurmayları, en kısa sürede takımın başına deneyimli bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

BARROW İÇİN YENİ PLAN

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin bir süredir gündemde yer alan Bologna forması giyen Musa Barrow için yeni bir teklif yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe’den çılgın plan Transfer için takas artı para teklifi

DIEGO ROSSI VE PARA TEKLİFİ

Resto del Carlino'da yer alan haberde, Fenerbahçe'nin Barrow için para ve Diego Rossi teklifinde bulunduğu öne sürüldü. Öte yandan Bologna'nın ise henüz bir teklife ne cevap verdiğinin net olmadığı kaydedildi.

BOLOGNA 12 MİLYON EURO İSTİYOR

İtalyan basınına daha önce yansıyan haberlerde Bologna'nın Barrow için 12 milyon euro istediği ifade edilmişti.

GÖSTERDİĞİ PERFORMAS

Bologna forması giyen Musa Barrow, geride kalan sezonda 35 resmi maça çıktı. Gambiyalı futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 8 kez gol pası verdi. Barrow'un kulübü Bologna ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’den çılgın plan Transfer için takas artı para teklifi