Fenerbahçe Fenerbahçe'den dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif! Transfer gelişmesini duyurdular

Fenerbahçe'den dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif! Transfer gelişmesini duyurdular

18.06.2023 - 10:03 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i 2. olarak bitiren ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-lacivertli kurmaylar, dünyaca ünlü yıldızı transfer listesine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçeden dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif Transfer gelişmesini duyurdular

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Sarı-lacivertli takım, dünyaca ünlü futbolcu için harekete geçtiği bildirildi.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi Başakşehir maçı ile sona erdi. Fenerbahçe kurmayları, en kısa sürede takımın başına deneyimli bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

SEZONUN İLK TRANSFERİ

Son olarak Türkiye Kupasını müzesine götüren ve Fenerbahçe sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertli ekip son olarak Rangers forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçeden dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif Transfer gelişmesini duyurdular

Haberin Devamı

BRUMA, PORTEKİZ'DE KALDI

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yeni sezon kadrosundan ilk ayrılık Bruma ile yaşandı. Ülkesinde kiralık bir dönem geçiren Portekizli oyuncunun bonservisi, formasını giydiği Braga tarafından satın alındı. Transfere ilişkin Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Armindo Tué Na Bangna (Bruma)'nın kalıcı transferi konusunda Portekiz ekibi Braga ile 6,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

ARDA GÜLER'İN TAKIMDAKİ GELECEĞİ BELİRSİZ

Arda Güler'in annesi Serap Güler, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir mesaj paylaştı ve "Her seçim, bir vazgeçiştir" yazıp, ağlayan surat emojisi koydu. Güler'in kafa karıştıran bu mesajı, Arda'nın takımdan ayrılma kararı aldığı şeklinde yorumlandı.

RESMİ TEKLİF İLETİLDİ

Ünlü gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Juventus ile sözleşmesi sona eren Juan Cuadrado'ya resmi teklif iletti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif Transfer gelişmesini duyurdular

2 YILLIK SÖZLEŞME

Haberin detayında Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki orta sahaya 2 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi.

Öte yandan Sport Italia'nın haberine göre Juan Cuadrado, Fenerbahçe'nin teklifine cevap için Sarı-Lacivertlilerden süre istedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon toplam 47 remi maça çıkan Juan Cuadrado, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Tecrübeli orta saha bunun yanında 4 kez de asist performansı sergiledi.

Fenerbahçeden dünyaca ünlü yıldıza 2 yıllık teklif Transfer gelişmesini duyurdular