Fenerbahçe Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti

Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti

19.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına harekete geçti. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sona erecek Enner Valencia'ya gelen transfer teklifleri sonrası flaş bir karara imza atıldı. Fenerbahçe'nin Enner Valencia'ya sunduğu sözleşme şartları ortaya çıktı.

Fenerbahçeden Enner Valencia kararı Transfer teklifleri sonrası harekete geçti

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia konusunda karar alındı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli forveti kadrosunda tutmak için sunduğu teklif ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Brezilya ve Suudi Arabistan'dan transfer teklifleri alan Ekvadorlu santrfor için MLS'ten ciddi kulüplerin de devreye girdiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

EMELEC HAKKINDA KONUŞMUŞTU

Fenerbahçe ile sözleşme görüşmelerine devam eden ve Aston Villa ile Internacional'in ilgilendiği Enner Valencia, Ekvador basınına açıklamalarda bulunmuştu. Valencia, eski kulübü Emelec'e dönüp dönemeyeceği sorusuna "Evet, sormadan Emelec'e dönerim. Kesinlikle, önce sözleşmeyi imzalar, sonra bana ne kadar ödemek istediklerini sorardım" cevabını vermişti.

Fenerbahçeden Enner Valencia kararı Transfer teklifleri sonrası harekete geçti

MLS'TEN TEKLİF GELDİ

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Enner Valencia'ya Brezilya'dan sonra ABD'den de teklifler geldi. MLS ekiplerinden Atlanta United ile Los Angeles FC'nin 33 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüştüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Enner Valencia için MLS'ten iki kulübün resmi transfer teklifini sunduğu vurgulandı. Enner Valencia için daha önce Brezilya ekibi Internacional'in 2 milyon 500 bin dolardan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu hatırlatıldı.

KARARI VALENCIA VERECEK

Fenerbahçe'nin Enner Valencia'ya sunduğu sözleşme şartları da netlik kazandı. 33 yaşındaki santrfora yıllık 1 milyon 800 bin euro maaş ve 2 senelik kontrat teklifinde bulunulduğu kaydedildi.

Fenerbahçeden Enner Valencia kararı Transfer teklifleri sonrası harekete geçti

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme imzalamak istediği Enner Valencia'nın geleceği hakkındaki son kararı kısa süre içerisinde vereceği vurgulandı. Enner Valencia'nın Fenerbahçe'de çok mutlu olduğu ancak yeni sözleşme süresinin 3 yıla çıkması konusunda ısrar ettiği belirtildi.

İNANILMAZ PERFORMANS

Enner Valencia bu sezon Fenerbahçe'de 39 resmi maçta forma şansı buldu. 33 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Ekvadorlu golcü aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 33 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro.

Caribe Junior'da fubola başlayan Enner Valencia daha sonra CS Emelec, Pachuca, West Ham United, Everton ve Tigres'te forma şansı buldu. Başarılı forvet için şu ana kadar toplam 23 milyon 780 bin euro bonservis bedeli ödendi. Ekvador Milli Takımı'nda 77 maça çıkan Enner Valencia, rakip fileleri 38 kez havalandırdı.

Haberin Devamı