Dünyadan Futbol Ozan Tufan'dan transfer açıklaması! 'Kimse planın ne olduğunu bilmiyor'

Ozan Tufan'dan transfer açıklaması! 'Kimse planın ne olduğunu bilmiyor'

18.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Hull City'de mutlu olduğunu ifade etti.

Ozan Tufandan transfer açıklaması  Kimse planın ne olduğunu bilmiyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de top koşturan Ozan Tufan, İngiliz basınına konuştu. Hull City'de forma giydiği için keyif aldığını dile getiren milli futbolcu, "Hull City'nin oyuncusu olmaktan ve bu harika kulübün bir parçası olmaktan keyif alıyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Hull City'de kalmak istediğini belirten Ozan Tufan, "Burada yaşamaktan ve İngiltere'de oynamaktan keyif alıyorum. Gerçekten mutluyum ve burada kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Premier Lig'de forma giymek istediğini vurgulayan Ozan Tufan, "Taktiksel oyun tarzımızdan keyif alıyorum; sizin deyiminizle sıkıcı, uzun toplarla oynanan bir futbol oynamıyoruz. Daha çok topa sahip olmaya dayalı, akıcı bir taktikle oynuyoruz ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten bunun bir parçası olarak kalmak, burada başarılı olmak ve bu oyuncu grubuyla Premier Lig'e çıkmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Ozan Tufandan transfer açıklaması  Kimse planın ne olduğunu bilmiyor

Geleceğine dair de konuşan Ozan Tufan son olarak, "Daha önce de söylediğim gibi ve bence bu herkes için geçerli, kimse gelecek sezon için planın ne olduğunu bilmiyor. Bu yüzden bu konuda kesin bir şey söyleyemem. Sözleşmemin bitmesine iki yıl var ve bu takımın bir parçası olarak kalmak istiyorum. Premier Lig'e giden yolda oynamak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Ozan Tufan bu sezon Hull City'de 40 müsabakada forma şansı buldu. 28 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Ozan Tufan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro. Tecrübeli orta sahanın Hull City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Ozan Tufandan transfer açıklaması  Kimse planın ne olduğunu bilmiyor

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Ozan Tufan, 2015-2016 sezonunda 7 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. Ozan Tufan, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısını Alanyaspor'da, 2021-2022 sezonunu ise Watford'da kiralık olarak geçirdi. A Milli Futbol Takımı'nda 65 maçta oynayan Ozan Tufan, 9 gol atma başarısı gösterdi.