Fenerbahçe Fenerbahçe'den kusursuz başlangıç! Yıldızlar beklentileri karşıladı

Fenerbahçe'den kusursuz başlangıç! Yıldızlar beklentileri karşıladı

05.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe iki kulvarda çıktığı 9 maçın tamamını kazanarak yeni sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Dzeko, Tadic, Szymanski, Fred, Becao ve Djiku gibi büyük umutlarla transfer edilen deneyimli oyuncular performanslarıyla şimdiden beklentileri karşıladı.

Fenerbahçeden kusursuz başlangıç Yıldızlar beklentileri karşıladı

Fenerbahçe 2023-2024 sezonuna kusursuza yakın bir başlangıç yaptı. Jorge Jesus’un yerine İsmail Kartal’ı teknik direktörlük görevine getiren sarı-lacivertliler çok sayıda kariyerli oyuncuyla kadrosunu güçlendirirken hem UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde hem de Trendyol Süper Lig’de beklentileri karşılayan bir performans ortaya koydu.

Haberin Devamı

İsmail Kartal liderliğindeki Fenerbahçe şimdiye kadar iki kulvarda oynadığı 9 maçın tamamını kazandı. Avrupa Konferans Ligi’nde 6’da 6 yapan sarı-lacivertli ekip, Trendyol Süper Lig’de oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı ve milli araya moralli girdi.

Haberin Devamı

UYUMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Büyük beklentilerle transfer edilen Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Fred başarılı performanslarıyla herkesi sevindirdi. Becao, Djiku ve Cengiz Ünder de şimdiye kadar pozitif sinyaller verdi. Becao ve Djiku’nun son iki maçtaki uyumları da dikkat çekti.

ÖNEMLİ GELİŞİM GÖSTERDİ

Fenerbahçe'de Oosterwolde son dönemde formayı kaparken önemli gelişim gösterdi. Jesus’un şans tanımadığı Hollandalı sol bek, İsmail Kartal’la kendini bulmaya başladı. İsmail Kartal’ın göreve gelmesiyle formayı alan bir diğer isim Osayi Samuel oldu. Ankaragücü deplasmanında galibiyet golünü atan Osayi skor üretmeye de başladı.

Haberin Devamı

KISA SÜREDE GÖREV ALMAYA BAŞLAYACAK

Sakatlığı bulunan Ferdi Kadıoğlu 2 hafta sonra yeniden takıma katılacak. Ayrıca Avrupa’nın önde gelen kalecilerinden Dominik Livakovic de kısa süre görev almaya başlayacak.