Fenerbahçe Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak dev transfer! Menajeri İstanbul'da, işte istediği maaş

Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak dev transfer! Menajeri İstanbul'da, işte istediği maaş

19.05.2023 - 11:25 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'u 3-1'lik skorla geçerek zirve yarışından kopmayan Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin dün gece oynadığı kritik maçta Premier Lig yıldızının menajerinin tribünde olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçeden Süper Ligi sallayacak dev transfer Menajeri İstanbulda, işte istediği maaş

Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de kurmaylar bir yandan da gelecek sezon için harekete geçti. Süper Lig'in 34'üncü haftasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden sarı-lacivertlilerde kurmayların flaş bir hamlede bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcunun menajerini İstanbul'a getirdiği ve Trabzonspor maçını tribünden izlettiği kaydedildi. İşte transfer gelişmesinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ALTAY İMZAYI ATTI

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Altay Bayındır ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler, tecrübeli eldivenle yapılan görüşmelerde el sıkıştı. Fenerbahçe'den yapılan anlaşmaya göre; Altay Bayındır'ın yeni sözleşmesinin 30 Haziran 2027'ye kadar geçerli olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Süper Ligi sallayacak dev transfer Menajeri İstanbulda, işte istediği maaş

Altay Bayındır kendisi için düzenlenen imza töreninde, "İnşallah gelecek 4 yıl, geçmişte bıraktığım 4 yıldan daha güzel, keyifli, mutlu ve huzurlu geçer. Burada iyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla çok güzel şeyler yaşadım. Dört yıl ağızdan bir anda çıkabiliyor ama bu dört yılın içinde yaşanmış pek çok şey var. İnşallah hep güzelliklerle, mutluluklarla, taraftarımızla iç içe, camiamızın bütün ve beraber olduğu 4 yıl yaşarım. Farklı duygular içindeyim, çok fazla tarif edilip kelimelere dökülebilecek şeyler değil. Çok mutluyum. İnşallah sağlıklı bir şekilde 4 yıl daha hep birlikte geçiririz" diye konuşmuştu.

ZAJC, CRESPO VE VALENCIA'DA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia ile Miha Zajc'la yeni sözleşme konusunda pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Fenerbahçe kurmaylarının iki oyuncuyla da yeni sözleşme imzalama konusunda kararlı olduğu vurgulandı.

Sarı-lacivertlilerde yeni sözleşme imzalanması planlanan Miha Zajc'a Serie A ekiplerinin yanı sıra Beşiktaş'ın talip olduğu, Enner Valencia'ya ise Brezilya, Arjantin ve İngiltere'den takımların kanca attığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Süper Ligi sallayacak dev transfer Menajeri İstanbulda, işte istediği maaş

Fenerbahçe'de kurmayların Miguel Crespo'yla da yeni anlaşma imzalamak istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Miguel Crespo ile yapacağı yeni anlaşmada başarılı oyuncunun maaşının artırılmasının planlandığı kaydedildi. Öte yandan 26 yaşındaki futbolcunun menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.

ZAHA'NIN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'de yönetimden yılın transfer bombası hamlesinin geldiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Wilfried Zaha'nın menajeriyle temaslara geçtiği kaydedildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 30 yaşındaki oyuncunun menajeri İstanbul'a geldi ve dün gece oynanan Trabzonspor maçını tribünden takip etti.

Fenerbahçeden Süper Ligi sallayacak dev transfer Menajeri İstanbulda, işte istediği maaş

Wilfried Zaha bu sezon Crystal Palace formasını 28 maçta giydi. Fildişi Sahili uyruklu oyuncu bu süreçte 7 gol ve 3 asist üretti. Wilfried Zaha'nın Premier Lig temsilcisiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 27 milyon euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Süper Ligi sallayacak dev transfer Menajeri İstanbulda, işte istediği maaş

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha, Manchester United ve Cardiff City'de de forma giydi. 30 kez Fildişi Sahili Milli Takımı'nda oynayan tecrübeli futbolcu 5 gol atma başarısı gösterdi.

AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR

Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'dan yıllık 10 milyon Euro'luk aldığı teklifi kabul etmeyen Zaha'nın Avrupa'da oynayabileceği ve şampiyonluk için mücadele edeceği bir kulüpte forma giymek istediği, Fenerbahçe'nin görüşme teklifine bu nedenle sıcak baktığı kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

DUDAK UÇUKLATAN MAAŞ TALEBİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre ise her iki kanatta ve forvette forma giyebilen Zaha, yıllık 6 milyon 750 bin sterlin ile Crystal Palace'ın en yüksek maaşlı oyuncusu konumunda. Haziran 2023'ten sonra bonservisini eline alacak olan Zaha'nın kendisine talip olan kulüplerden 10 milyon Euro imza parası, 5 milyon Euro yıllık maaş istediği iddia ediliyor.

Yazarlar