Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe için bir talip daha! Real Madrid'e rakip çıktı

Kylian Mbappe için bir talip daha! Real Madrid'e rakip çıktı

18.05.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

PSG forması giyen Kylian Mbappe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda ismi sıklıkla Real Madrid ile anılan Fransız yıldıza bir dev kulüp daha talip çıktığı öğrenildi.

Kylian Mbappe için bir talip daha Real Madride rakip çıktı

Fransız dünya yıldızı Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain forması ile bu sezon tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Yaz transfer sezonu için ismi sıklıkla Real Madrid ile anılan Mbappe için yeni bir iddia ortaya atıldı. Alınan habere göre yıldız futbolcuya dev bir kulüp daha talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

EN ÇOK O KAZANIYOR

Geçtiğimiz günlerde Ligue 1'in en çok kazanan futbolcuları açıklanmıştı. İlk 10 sırada PSG'li yıldızlar yer alırken zirvede de aylık 6 milyon Euro'luk maaşıyla Kylian Mbappe vardı. 24 yaşındaki yıldızı 3 milyon 675 bin Euro'yla Neymar ve 3 milyon 375 bin Euro'yla Lionel Messi takip ediyor.

Kylian Mbappe için bir talip daha Real Madride rakip çıktı

REAL MADRİD İDDİLARI

Geçen yıl haziran ayında PSG ile sözleşmesinde son yıla giren Mbappe için Real Madrid'le anlaşacağına kesin gözle bakılıyordu. Ancak Mbappe herkesi şaşırtarak Paris kulübü ile 2025 yılına kadar yeni sözleşme imzalamıştı. Fakat yeni sözleşme imzalamış olması bile hala Real Madrid söylentilerini bitirmedi.

Şampiyonlar Ligi'nden bu yılda istediğini alamayan Mbappe'nin İspanyol ekibe gitmediği için çok pişman olduğu ve gelecek yıl Real Madrid forması giyileceği konuşuluyordu. Mbappe ise hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu. "Bir sonraki adım Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Zaten bir finale çıktık. Kazanmak dışında tüm aşamaları gördüm. Tek ihtiyacım olan kazanmak. Bunu nerede yapmak istiyorum? Paris'te. Ben bir Parisliyim ve sözleşmem devam ediyor. Yani PSG'de kalacağım."

Haberin Devamı

Kylian Mbappe için bir talip daha Real Madride rakip çıktı

MANCHESTER UNİTED RAKİP OLDU

Daily Express'in haberine göre, Real Madrid'e bu transferde Manchester United'ın da rakip olduğu aktarıldı. İngiliz takım yaz transfer sezonunda Fransız yıldızı gündemine alabilir.

Kylian Mbappe için bir talip daha Real Madride rakip çıktı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Paris Saint Germain'de 40 maçta forma şansı buldu. Kylian Mbappe bu karşılaşmalarda rakip fileleri 38 kez havalandırdı. Yıldız oyuncu aynı zamanda 9 asist üretti. Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Kylian Mbappe için bir talip daha Real Madride rakip çıktı