Fenerbahçe Fenerbahçeli Attila Szalai'ye bir talip daha! İşte bonservis teklifi

Fenerbahçeli Attila Szalai'ye bir talip daha! İşte bonservis teklifi

21.02.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezleri arasında yer alan Attila Szalai Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Macar savunmacıya bir talip daha çıkarken teklif edilen bonservis ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Attila Szalaiye bir talip daha İşte bonservis teklifi

Transferde Samet Akaydin, Emre Demir ve Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde bir yandan Attila Szalai konusunda gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE İKİ YILDIZ TAKIMA GÜÇ KATACAK
Sezon başındaki gibi dinamik, hızlı ve taktik disipline sahip bir takım görmeyi hedefleyen Jesus, çalışmalarını sıklaştırdı. Sistem üzerinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hesaplanıyor. Yeniden tempolu ve rakibine ön alanda baskı yapan bir takım planlanıyor.

Bu doğrultuda yeni transfer Oosterwolde ve sakatlığını tamamen atlatan Luan Peres takıma güç katacak. Özellikle bu iki ismin katılımıyla Ferdi Kadıoğlu da ön alanda kullanılabilecek. Yine sakat isimlerden Joao Pedro da yavaş yavaş geri dönüşe hazırlanıyor.

SZALAI RADARDA
Gösterdiği performansla dikkat çeken Attila Szalai, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. 2021 yılında Limassol'dan 2.2 milyon Euro'ya transfer edilen yıldız futbolcu kısa süre içinde kalitesini ispatladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Attila Szalaiye bir talip daha İşte bonservis teklifi

ÜÇLÜ SAVUNMA PLANI
Fenerbahçe teknik heyeti de Szalai'nin performansından oldukça memnun. Teknik direktör Jorge Jesus'un, Luan Peres'in de iyileşmesiyle savunma rotasyonuna güveni arttı.

Eli güçlenen Portekizli çalıştırıcı, bazı maçlarda yeniden 3'lü savunmaya dönmenin hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe'de bu planlar yapılırken, mevcut oyuncularla ilgili de gelişmeler yaşanıyor.

BİR TALİBİ DAHA ÇIKTI
İstikrarıyla ön plana çıkan Attila Szalai, Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla, Szalai için Fenerbahçe ile görüşme gerçekleştirmişti. Yıldız futbolcunun bir talibi daha çıktı.

11 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Fulham'ın da yıldız oyuncu için harekete geçtiği öğrenildi. İngiliz ekibi, 25 yaşındaki Macar stoper için 11 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Fenerbahçe formasıyla 100 maça çıkan Szalai, 5 gol atarken 4 de asiste imza attı. Macar Milli Takımı'nda ise 31 maçta sahaya çıktı. Bu müsabakalarda 1 gol kaydetti.

Yazarlar