Fenerbahçe Fenerbahçeli yönetici açıkladı: Transferi imkansız

Fenerbahçeli yönetici açıkladı: Transferi imkansız

15.10.2022 - 15:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 10. hafta maçında pazartesi günü Ankaragücü deplasmanına konuk olacak sarı-lacivertlilerde transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçeli yönetici golcü transferi için son noktayı koydu.

Fenerbahçeli yönetici açıkladı: Transferi imkansız

Süper Lig'de ve Avrupa'da istediği sonuçları elde eden Fenerbahçe deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Devre arası için planlar yapan sarı-lacivertli kulüpte yönetimden golcü transferi için açıklama geldi.

Haberin Devamı

3 PUANDAN FAZLASI
UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda AEK Larnaca deplasmanına çıkan ve 2-1 kazanan Fenerbahçe’de bir galibiyetten çok daha fazlası elde edildi.

Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus birçok oyuncusunu da bu maç sayesinde kazandı. Ligde sadece 1 gol atabilen ve formsuz gözüken Joao Pedro, Larnaca deplasmanında ağları sarsarak kendini buldu. Benzer şekilde Alioski de yaptığı şık asistle öne çıktı. Diego Rossi oynadığı futbolla tam not alırken sonradan oyuna giren Osayi Samuel yaptırdığı penaltı ve futboluyla son dönemdeki düşüşü bitirdi.

En çok mutlu eden gelişme Arda Güler oldu. Bu sezon ilk kez 11’de yer alan 17 yaşındaki yıldız futboluyla tam not aldı. Yine Serdar Aziz ve Karagümrük maçında formsuz olan Szalai’nin başarılı futbolu da beğeni topladı.

Haberin Devamı

27.900 PUANA GELDİK
Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Konferans Ligi’nde Başakşehir’in gruplarında ilk 2 sırayı garantilemesi elimizi güçlendirdi. Gruptan çıkma bonuslarıyla 27.900 puana yükselen Türkiye, 18. sıradan girdiği akşamın sonunda adını 14. sıraya yazdırdı. Türkiye, 28.050 puanda ve 3 takımıyla yola devam eden Çekya’yı takibe başladı. Şu anda Konfenrans Ligi’nde grubunda lider olan Sivasspor ve Avrupa Ligi’nde grubunda 2. sıraya gelen Trabzonspor da terfi ederse 12. sıra hiç uzak olmayacak.

GOL YAĞDIRIYOR
Portekizli teknik direktörün takımı formda performansını Spor Toto Süper Lig'de de devam ettirdi. Lig ve Avrupa'da oynadığı maçlarda rotasyona gitmesine rağmen rakiplerine karşı genel olarak üstün bir oyun oynayan sarı-lacivertliler bu süreçte rakip fileleri 25 kez sarstı. Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor.

Fenerbahçeli yönetici açıkladı: Transferi imkansız

"TRANSFERİ İMKANSIZ"
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Rus basınına açıklamalarda bulundu.

Baki, Artem Dzyuba'yı kış transfer döneminde transfer edip etmeyeceklerine yönelik soruya, "Artem Dzyuba'nın ara transfer döneminde transferi mi? Bu imkansız. Tüm forvetlerimizden memnumuz. Ayrıca artık yeni yabancı futbolcu için yerimiz yok" diye konuştu.

Bu sezon Adana Demirspor forması altında 4 maça çıkan Rus santrfor 1 kez fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

34 yaşındaki futbolcunun adı Adana Demirspor'a transfer olmadan önce de Fenerbahçe ile anılmıştı.

Fenerbahçeli yönetici açıkladı: Transferi imkansız