Fenerbahçe Fenerbahçe'nin hedefindeki 2 ismi canlı yayında açıkladı! 'Jesus'un kalma ihtimali...'

Fenerbahçe'nin hedefindeki 2 ismi canlı yayında açıkladı! 'Jesus'un kalma ihtimali...'

01.12.2022 - 13:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe hazırlık maçında Rayo Vallecano'yu 3-1 mağlup etti. Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli yönetimin transfer hedefindeki 2 ismi açıkladı. Ayrıca Ok, teknik direktör Jorge Jesus'un Türkiye'de kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya cevap verdi.

2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Fenerbahçe hazırlık maçında Rayo Vallecano'yu 3-1 yendi. Milliyet muhabiri Senad Ok, Skorer You Tube canlı yayınında sarı-lacivertli takımın gündemi değerlendirdi. Yönetimin transfer hedefindeki 2 ismi açıklayan Ok, teknik patron Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.

Haberin Devamı

"ALTAY ÖNEMLİ KURTARIŞLAR YAPTI"
Altay dünkü maçta çok önemli kurtarışlar yaptı. Maç döndüyse Altay sayesindeydi. Son dönemlerde izlediğim en iyi Altay performansıydı.

SEZONUN GERİ KALANI
Pedro geldiğinde sakatlık yaşamıştı. Bu ikinci sakatlığı. Bence durumunu anladı. Gözyaşları boşuna değil. Durumu ciddi ifadesi kullanıldı. Pedro'suz bir Fenerbahçe olacak sezonun geri kalanında, öyle gözüküyor. İyi bir futbolcu ama kendini gösteremedi sakatlıklar yüzünden. Bir takviye olabilir yerine. Pedro iyileşse bile mental olarak toparlanması da zor olacak. Kendini de göstermek istiyordu maçta.

Fenerbahçenin hedefindeki 2 ismi canlı yayında açıkladı Jesusun kalma ihtimali...

ARDA'NIN SAKATLIĞI 2-3 HAFTA
Luan Peres sakatlıktan nasıl çıkar belli değil. Onun için stoper takviyesi de gözüküyor. Öncelik yerli stoper olacak. Arda Güler'in sakatlığı 2-3 hafta sürecek.

Haberin Devamı

KİNG, JESUS İÇİN ÖNEMLİ BİR OYUNCU
King dün iyi döndü. Jesus için çok önemli bir oyuncu King. Mert Hakan orta sahada dinamik bir isim. 8 numara olarak Mert Hakan fiziksel olarak katkı sağlıyor.

KAAN AYHAN İÇİN GİRİŞİMDE BULUNULDU
Yerli stoper kontenjanla alakalı. Kaan Ayhan ile ilgili bir girişim var. Kulübüyle bir ön temas kuruldu. Şu anda Fenerbahçe'de 4 stoper var. Hoca da sayı olarak artırmak istiyor. Jesus'un aklında ülkesinden Brezilya'dan adayları da var. Yönetimle oturup bakacaklar. Bu iş biraz maliyet hesabı. Gustavo'dan herkes memnun mesela. Çok büyük sürpriz olmazsa stoper transferi olacak. Galatasaray da ilgileniyordu Kaan ile. Yabancı kontenjandan dolayı kulüpler aynı isme yöneliyor. Uluslararası tecrübesi olsun, milli takımda oynasın isteniyor yerli takviyelerde. Çağlar Söyüncü Atletico Madrid'e gidiyor.

Fenerbahçenin hedefindeki 2 ismi canlı yayında açıkladı Jesusun kalma ihtimali...

SAMET AKAYDIN TAKİP EDİLİYOR
Fenerbahçe, Adana Demirsporlu Samet Akaydın'a da ilgisi bulunuyor. Milli oyuncu takip ediliyor. 

Yabancı kuralının değişmeme ihtimali çok az. Dönülene kadar kulüplerimiz böyle sıkıntılar yaşıyor. Yerli oyuncu oynatmak zorunda olduğun zaman oyuncu diyor ki 'beni oynatacak'. 1 isteyecekse 3 istiyor. Futbolcular rehavete giriyor. Formaya ulaşma bu kadar kolay olmamalı. Zorladıkça gelişim olur.

Haberin Devamı

Takımlarımız Avrupa'da da mücadele ediyor. 11 oyuncuyla alaklı sınır olmamalı. Yerli oyunculara bu sistemde kötülük yapıyoruz. Sahaya çıkan oyuncu 'Ben bu formayı hak ederek çıktım' demeli.

ALTINORDU'NUN SİSTEMİNİ FENERBAHÇE'YE UYGULAYAMAZSIN
Almanya'dan kopyala yapıştır olmamalı. Kendimize özgü sistemi üretmeliyiz. Belçika'nın alt yapı sitemi uymaz. Yaşamından kültüründen farklıyız. Fatih hoca bunu yaptı. Piontek'in yardımcılığındaydı. Kendi sistemini buldu. A Milli Takımı'nın üst yapısının alt yapıdaki sistemi etkilememsi lazım. Hoca gittiğinde sistem yine devam etmeli. Oyuncu yetişiyor ama oyuncu a takıma geldiğinde yüksek ücretli kontratı veriyorsun gelişimi engelleniyor. Hayatı kurtuluyor. Oyuncuları zorlamak lazım. Altınordu'nun da sistemi kendine has. Onu alıp Galatasaray Fenerbahçe'ye uygulayamazsın.

Fenerbahçenin hedefindeki 2 ismi canlı yayında açıkladı Jesusun kalma ihtimali...

LEMOS'A İSPANYA'DAN TALİP VAR
Fenerbahçe'nin oyuncularına talip çok var. Lemos'u İspanya'dan isteyenler var. Yabancı kontenjanı açılır ama önemli olan devre arasında iyi oyuncu bulabilmek.

Haberin Devamı

SERDAR NEDEN 2 BÜYÜK HATA YAPTI?
Fenerbahçe çok iyi bir savunma takımı. Serdar neden 2 büyük hata yaptı? Serdar'a çok yük bindi uzun süredir. Biraz yorgunluk var. Jesus onun için stoper sayısını işaret ediyor. Oyunu geriden inşa etme, agresif oyun Jesus'un planında önemli yer tutyor. Fenerbahçe için bu ara iyi geldi. Kulübün 2 gündemi var transferde golcü ve stoper.

JESUS DEVAM EDER Mİ?
Jesus'un Fenerbahçe'yi tekrar seçmesi için burada tatmin olması lazım. Ben devam edersem tribünler yine oyuncumu ıslıklar mı, Fenerbahçe kulübü yatırım yapacak mı, hakemlerin durumu ve benzeri. Hoca bunlara tik işareti atarsa kalır. Ben kalma ihtimalini yüzde 51 olarak görüyorum. Jesus şu anda otelde kalıyor. Şu anda olumlu gidiyor her şey.