Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızından Arda Güler'e duygusal veda! 'Başarıların ile her zaman gurur duyacağız'

Fenerbahçe'nin yıldızından Arda Güler'e duygusal veda! 'Başarıların ile her zaman gurur duyacağız'

06.07.2023 - 19:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid ile sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki oyuncuya eski takım arkadaşları veda etti.

Fenerbahçenin yıldızından Arda Gülere duygusal veda Başarıların ile her zaman gurur duyacağız

Real Madrid ile anlaşma sağlayan Arda Güler, resmi sözleşmeyi imzalamak için İspanya'ya gitti. Fenerbahçeli futbolcular, 18 yaşındaki genç yıldızın vedası sonrası paylaşımlarda bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin Macar stoperi Attila Szalai, "Bol şanslar kardeşim, en iyi dileklerim seninle..." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için, "Tanrı,yeni mücadeleni kutsasın dostum. Seni her zaman destekleyeceğim. Yolun açık olsun, başarılar dilerim" paylaşımında bulundu.

Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler için yaptığı paylaşımda, "Bizi çok gururlandırdın, yolun her zaman açık olsun canım kardeşim" ifadelerine yer verdi.

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli orta sahası İsmail Yüksek, "Yolun açık olsun güzel kardeşim. Bizi çok gururlandırdın, nice başarılara" mesajını paylaştı.

Joshua King sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Arda Güler'in Real Madrid formalı fotoğrafını kullandı.

Haberin Devamı

Mert Hakan Yandaş, Arda Güler'e vedasında, "Yolun açık, şansın bol olsun. Başarılarınla her daim gurur duyacağız canım kardeşim" notunu düştü.