Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Attila Szalai müjdesi! Liverpool ve Virgil van Dijk...

Fenerbahçe'ye Attila Szalai müjdesi! Liverpool ve Virgil van Dijk...

28.09.2022 - 19:36 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Macar savunma oyuncusu Attila Szalai, milli takımında gösterdiği performans ile göz kamaştırdı. Çıktığı maçlarda kalitesini konuşturan Szalai'ye İngilizlerden dikkat çeken bir benzetme geldi.

Fenerbahçeye Attila Szalai müjdesi Liverpool ve Virgil van Dijk...

Sarı-lacivertlilerin savunma hattında görev yapan Macar oyuncu Attila Szalai, çıktığı milli maçlarda kritik hamleler yapmasıyla gündeme geldi. Ayrıca ligde Jorge Jesus'un gözüne girmeyi başaran tecrübeli futbolcu, takımın vazgeçilmezi haline geldi. Milli araya girilirken Szalai Macaristan Milli Takımı kadrosuna dahil edildi. Macaristan forması ile çıktığı maçlarda yaptığı hamlelerle büyük övgü aldı. İngiliz basını 24 yaşındaki oyuncuyu, Liverpool'un dünyaca ünlü savunmacısı Virgil van Dijk'ın varisi olarak gösterdi.

Haberin Devamı

MACARİSTAN LİDERLİĞİ SON MAÇTA KAÇIRDI

İtalya, Almanya ve İngiltere'nin bulunduğu Avrupa Uluslar Ligi grubunda büyük bir sürprize imza atarak Macaristan liderliği son maçta kaçırdı. Oynanan maçlarda Fenerbahçeli Attila Szalai performansıyla göz kamaştırdı.

SZALAİ FİRESİZ DEVAM ETTİ

Macaristan Milli Takımı'na çağrılan Fenerbahçe savunması Attila Szalai, oynanan müsabakalarda firesiz devam etti. 6 maçta da 90 dakika forma giyen tecrübeli oyuncuya Liverpool.com internet sitesi performansı konusunda övgü dolu ifadeler kullandı.

Fenerbahçeye Attila Szalai müjdesi Liverpool ve Virgil van Dijk...

VİRGİL VAN DİJK BENZETMESİ

Szalai ile ilgili yazıda şöyle denildi: "Klopp, 32 yaşına gelen ve yaşlanan Virgil van Dijk ve Joel Matip'in bulunduğu savunma hattını düşünmek zorunda. Bu oyuncuların varisleri kadroya dahil edilmeli. Joe Gomez hem de Ibrahima Konate bu pozisyonu dolduracak gibi gözükmüyor. Liverpool'un Hollandalı stopere benzer bir tarza sahip olan bir yedek bulması gerekiyor. Bu seçeneklerden biri kendi ülkesinde Macar Van Dijk' olarak anılan Attila Szalai olabilir. Harika fiziksel özellikleriyle hızlı ve topa son derece hakim olan Szalai, Uluslar Ligi'nde bir kez daha övgü aldı."

Haberin Devamı

 DEĞERİNİ KATLADI

Macaristan Milli Takımı'nda gösterdiği performans Fenerbahçeli Attila Szalai'nin transfer değerini katladı. Transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını Avrupa'dan birçok kulüp çalmasına rağmen gelen teklifleri sarı lacivertli kurmaylar kabul etmedi. Sezon başından beri hem ligde hem de milli takımda yüksek performans sergileyen Szalai, değerini katlamaya devam ediyor.

KİEV'E GOL ATTI

Macar futbolcu sarı lacivertlilere Apollon Limassol takımından 2021 ocak ayında 2.2 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer edildi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 14 karşılaşmaya çıkan Attila Szalai, Şampiyanlar Ligi elemesinde Dinamo Kiev'e gol atmayı başardı. Szalai, sarı lacivertlilerde şu ana kadar toplam 79 karşılaşmada oynadı. 5 kez topu ağlara gönedirken 2 asist yaptı. Szalai'nin Transfermarkt'ta değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçeye Attila Szalai müjdesi Liverpool ve Virgil van Dijk...

Yazarlar