Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Diego Rossi piyangosu! Transfer için MLS ekibi devrede

Fenerbahçe'ye Diego Rossi piyangosu! Transfer için MLS ekibi devrede

14.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Diego Rossi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Uruguaylı oyuncuya MLS ekibinin ilgisi olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçeye Diego Rossi piyangosu Transfer için MLS ekibi devrede

Süper Lig devi Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Diego Rossi'yle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İsmail Kartal'ın iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmasına izin vereceği Uruguaylı futbolcunun, Amerika Birleşik Devletleri'ne geri dönebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Diego Rossi için MLS ekibinin devrede olduğu ve tecrübeli oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediği kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyuncular takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas, Miha Zajc, Ezgjan Alioski ve Enner Valencia vedalaşılan isimler oldu. Süper Lig devinde İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan genç oyunculardan Ertuğrul Çetin ve Tiago Çukur, kiralık olarak farklı takımların yolunu tuttu.

Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Portekiz ekibi Braga ise Bruma'nın bonservisi için Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro ödedi.

Fenerbahçeye Diego Rossi piyangosu Transfer için MLS ekibi devrede

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E GİTTİ

Haberin Devamı

Avrupa devlerinin durumunu yakından takip ettiği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki oyuncu, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Arda Güler'in transferinden 20 milyon euroluk bonservis geliri elde etti.

Arda Güler için Real Madrid ile yapılan sözleşmede 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Öte yandan genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payın Fenerbahçe'ye verileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Diego Rossi piyangosu Transfer için MLS ekibi devrede

ROSSI'YE MLS KANCASI

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Diego Rossi ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; MLS ekibi Atlanta United, Diego Rossi'ye kanca attı. Atlanta United'ın 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediği belirtildi.

Diego Rossi geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 51 resmi maçta giydi. Uruguaylı sol kanat bu müsabakalarda 4 gol atma başarısı gösterdi. Diego Rossi aynı zamanda 11 asist üretti. 25 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Diego Rossi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Diego Rossi piyangosu Transfer için MLS ekibi devrede

Penarol'de futbola başlayan Diego Rossi daha sonra Los Angeles FC forması giydi. Fenerbahçe, Uruguaylı oyuncunun bonservisini 2022-2023 sezonu başında 5 milyon 500 bin euroluk bedelle aldı. Uruguay Milli Takımı'nda 7 maça çıkan Diego Rossi, 1 gol sevinci yaşadı.