Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Gustavo Henrique müjdesi! Brezilya'dan talip çıktı

Fenerbahçe'ye Gustavo Henrique müjdesi! Brezilya'dan talip çıktı

29.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında yer alması beklenmeyen Gustavo Henrique konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli stoperine Brezilya'dan talip çıktığı iddia edildi.

Fenerbahçeye Gustavo Henrique müjdesi Brezilyadan talip çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Gustavo Henrique'ye talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin bonservisini aldığı tecrübeli oyuncunun, Brezilya'ya dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperinin bonservis bedeli de netlik kazandı. Başarılı oyuncunun transferindeki ayrıntılar belli oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SAVUNMAYA TAKVİYELER YAPILDI

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, savunma hattına dikkat çeken takviyelerde bulundu. Sarı-lacivertliler stoper tandemine iki yeni yıldızı dahil etti.

Strasbourg'dan ayrılan Alexander Djiku, Fenerbahçe'nin stoper tandemine ilk takviyesi oldu. Sarı-lacivertliler, Ganalı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Süper Lig devi, 28 yaşındaki Alexander Djiku ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeye Gustavo Henrique müjdesi Brezilyadan talip çıktı

Udinese'den Rodrigo Becao, Fenerbahçe'nin stoper tandemine dahil edildi. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoperle 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Rodrigo Becao'nun transferi için Serie A ekibine 8 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

SZALAI AYRILDI

Fenerbahçe'de uzun süredir forma giyen Attila Szalai ile yollar ayrıldı. 25 yaşındaki savunmacı, Hoffenheim ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Attila Szalai'nin transferinden 12 milyon 300 bin euroluk bonservis geliri elde etti.

Fenerbahçeye Gustavo Henrique müjdesi Brezilyadan talip çıktı

GUSTAVO HENRIQUE'NİN DURUMU MERAK KONUSU

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'nun transferinin ardından Gustavo Henrique'nin geleceği merak konusu oldu. Samet Akaydin, Luan Peres ve Serdar Aziz'i de kadrosunda bulunduran sarı-lacivertlilerde Gustavo Henrique'nin kadro planlamasında yer almadığı iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Çalışmalarını takımdan ayrı bir şekilde sürdüren Gustavo Henrique'ye talip çıktı. Brezilya temsilcisi Santos'un tecrübeli stoperi kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Fenerbahçeye Gustavo Henrique müjdesi Brezilyadan talip çıktı

30 yaşındaki stoperin altyapısından yetiştiği ve uzun süre forma giydiği siyah-beyazlılara dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. Fenerbahçe'nin zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle 1 milyon 400 bin euroya kadrosuna kattığı Gustavo Henrique için aynı rakamı istediği belirtildi.

Santos altyapısında yetişen Gustavo Henrique bir süre Flamengo'da da forma giydi. 30 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro. Gustavo Henrique'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Haberin Devamı