Fenerbahçe Fenerbahçe'yi kızdıran istek! 'Kendine kulüp bul'

Fenerbahçe'yi kızdıran istek! 'Kendine kulüp bul'

21.07.2023 - 14:58 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesi peş peşe transferlerini duyuran Fenerbahçe'de bir yandan kadrodan ayrılacak isimler netlik yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulüp, yıldız isme kulüp bulmasını söyledi.

Fenerbahçeyi kızdıran istek Kendine kulüp bul

Ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek Fenerbahçe bir yandan karşılaşma için hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da kadro planlaması çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

BECAO İLK İDMANINA ÇIKTI
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Rodrigo Becao da takımla ilk idmanına çıktı.

YABANCI KONTENJANI ŞİŞTİ
Sarı-lacivertliler, son olarak Becao'yu transfer ederken kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı ise 17'yi buldu. Kanarya'nın yeni transferlerine yer açabilmesi için bazı yabancı isimlerle yollarını ayırması bekleniyor.

CRESPO İLE AYRILIK KAPIDA
Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, teklif getirmesi halinde Crespo'ya takımdan ayrılabileceğinin bilgisini verdi.

Fenerbahçeyi kızdıran istek Kendine kulüp bul

YENİ TEKLİFİ BEĞENMEDİ
Sarı-lacivertli yönetim, geçtiğimiz aylarda 500 bin euro alan 26 yaşındaki Portekizli futbolcuya yıllık ücretini iyileştirerek yeni teklif yaptı. Fenerbahçe, 1,2 milyon euroluk yeni bir maaş önerdi. Ancak pazarlıklarda anlaşılamadı.

Haberin Devamı

2 MİLYON EURO MAAŞ
Miguel Crespo, Fenerbahçe'den 2 milyon euroya yakın bir maaş talep etti. Ali Koç ve yönetimi ise bu talebi çok fazla buldu

VEDA KARARI
Görüşmelerin tıkanmasının ardından kısa bir süre önce "Crespo geçen sene performansının altında kaldı. Çok sık ve sürekli oynamadığı için diyebiliriz. Bir senesi kalan oyuncu ya satılır, ya da sözleşmesi uzatılır." açıklaması yapan Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal ile de görüştükten sonra veda kararı aldı.

KULÜP BUL
Fenerbahçe Kulübü, artık Miguel Crespo'yu elden çıkararak bonservis elde etmek istiyor. Avrupa'dan talipleri olan Crespo için Fenerbahçe yönetimi, menajerine "Kulüp arayın" talimatı verdi.

Portekiz ekibi Estoril'den 1,5 milyon euroya transfer edilen Miguel Crespo için Fenerbahçe yönetimi 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli bekliyor. Transfer kararının ardından görüşmelere başlayan Miguel Crespo'nun menajeri, Portekizli futbolcu için bu ay sonuna kadar transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'nin Eylül 2021'de 1.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 karşılığı bonservisle transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha, sarı lacivertli formayla 62 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı