Hatayspor Volkan Demirel, Fenerbahçeli eski takım arkadaşını transfer ediyor!

Volkan Demirel, Fenerbahçeli eski takım arkadaşını transfer ediyor!

21.07.2023 - 07:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezon maçlarını Mersin'de oynayacak Atakaş Hatayspor sürpriz bir transfere imza atıyor. Teknik Direktör Volkan Demirel eski Fenerbahçeli futbolcu ile görüşme sağladı.

Volkan Demirel, Fenerbahçeli eski takım arkadaşını transfer ediyor

Geçtiğimiz sezon yaşanan deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan ve yeni sezonda maçlarını Mersin'de oynayacak olan Atakaş Hatayspor orta saha takviyesi için harekete geçti.

Haberin Devamı

Süper Lig'deki fikstür çekimi sonrası konuşan Volkan Demirel şunları söylemişti: Hatayspor olarak her ilde her statta Türk futboluna yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Geçen sene talihsiz bir olay yaşadık. Deprem bu, Allah'tan gelen bir şey ama hayat devam ediyor. Kayıplarımız oldu ama bizim de hayata tutunmamız ve oradaki insanlara umut olmamız gerekiyor. Ligde elimizden geleni yapmaya çalışacağız, ligde tutunmaya çalışacağız. Düşmüşüz, kalmışız ama her şeyden önemlisi oradaki insanlara umut olmak. Futbol büyük bir organizasyon. Biz evimizi ayağa kaldırabiliyorsak, herkese umut olmak istiyoruz. Her insanın kendi ailesini, kendi hanesini ayağa kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Ben de Hatayspor'da bunu yapmaya çalışıyorum ve inşallah depremzedelere bir nebze umut olabilirim” dedi.

Haberin Devamı

HATAYSPOR HERKESİN İKİNCİ TAKIMI OLACAKTIR”
“Mersin halkından büyük destek görüyoruz. Onlar için lacivert-kırmızı forma yaptırdı. Ama bundan sonra her gittiğimiz statta Hatayspor herkesin ikinci takımı olacaktır. Misafirperverlik yapacaklardır. Biz de elimizden geldiğince hem Türk insanına hem Türk futboluna layık olacak şekilde mücadele edeceğiz”

VOLKAN DEMİREL ALPER POTUK İLE GÖRÜŞTÜ
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Çaykur Rizespor'dan ayrılan Alper Potuk'la transferi için görüştü. Alper, Hatayspor'da oynamaya sıcak bakıyor.

Volkan Demirel, Fenerbahçeli eski takım arkadaşını transfer ediyor

İKİ TAKIM ARKADAŞI HATAY'DA BULUŞUYOR
İki takım arkadaşı, Hatayspor'da tekrar bir araya geliyor. Volkan Demirel ve Alper Potuk, 2013-2019 yılları arasında Fenerbahçe formasıyla aynı takımda yer almıştı.

ALPER POTUK'UN PERFORMANSI
32 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla 31 maçta oynadı ve 1 gol ile 7 asist yaptı.

Eskişehirspor altyapısında futbola başlayan Alper Potuk; 2013-14 sezonunda 7.25 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Sarı-Lacivertli kulüpte inişli çıkışlı grafik sergileyen Alper; 2020-2021 sezonunda Ankaragücü'nde, 2021-22 ve 2022-23 sezonunda Çaykur Rizespor'da oynadı.