Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu

Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada! En ciddi talipler belli oldu

28.03.2024 - 19:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri harekete geçti. Sarı-lacivertlilerden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için en ciddi talipler ortaya çıktı.

Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri sırada En ciddi talipler belli oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı dönemde transfer iddiaları art arda geldi. Avrupa'dan çok sayıda takımın takibinde bulunan 24 yaşındaki sol bek için en ciddi taliplerin Arsenal ve Napoli olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu için Napoli ve Arsenal'ın sezon sonunda harekete geçeceği kaydedildi. Arsenal menajeri Mikel Arteta'nın Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ettiğine vurguda bulunuldu.

İtalyan basınında yer alan haberde ise; Napoli'nin sol bek alternatifleri arasında Ferdi Kadıoğlu'nun olduğu belirtildi. 24 yaşındaki futbolcu için Borussia Dortmund ile Milan'ın da ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe'de 41 maça çıktı ve 3 gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 4 asist üretti. Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.