Beşiktaş Fernando Santos: Takımın sorumlusu benim!

Fernando Santos: Takımın sorumlusu benim!

13.01.2024 - 18:42 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Fatih Karagümrük maçı öncesi konuştu.

Fernando Santos: Takımın sorumlusu benim

Süper Lig'in 20'nci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Şehitlerimiz için başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Fernando Santos, "Öncelikle dünkü yaşanan olaylar yüzünden üzgünüm. Şehitlerimiz için başsağlığı diliyorum. Umarım Türk halkı bir daha böyle acılar yaşamaz" ifadelerini kullandı.

14 yıl sonra kulüp takımı çalıştırması ile ilgili soruya Fernando Santos, "14 yıl oldu ama bir teknik direktör her zaman teknik direktördür. Tabii ki Milli Takım'da daha az maç oynarsınız. Ama bu benzer ve aynı bir durum" cevabını verdi.

Taraftarlara çağrıda bulunan Fernando Santos, "Geçen haftaki maçta takımımız iyi oynadı. Bir değişiklik var. Ege çok yorulmuştu. O yüzden orta sahayı daha dinamik tutmayı düşündüm. Takımla 3-4 gün antrenman yaptım. Çok fazla bir şeyleri değiştirmek mümkün değil. Bu yüzden kazanan takımı değiştirmedim. Geldiğimden beri aldığım izlenim çok iyi. Oyuncuların idmanlardaki performansları çok iyi. Takımdan pozitif sinyaller alıyorum. Çok iyi bir taraftar grubumuz var ama içeride oynadığımız son 3 maçı kaybettik. Taraftardan beklediğim takıma destek olmaları her zaman. Buradaki oyuncuların hepsi ellerinden geleni yapacaklar. Bir sorun olduğunda taraftarlarımız destek olsun. Bir sorun olduğunda, taraftar beni eleştirsin. Sorumlu benim. Futbolculara tam destek olsun. Birlikte işleri en iyi şekilde yoluna sokacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ün organize bir takım olduğunu vurgulayan Fernando Santos, "Rakibimiz çok kaliteli, organize bir takım. Oyuncularla konuştuk, analiz yaptık. Oyun mentalitelerini gösterdik. Kazanmak için savaşmak zorundayız. Oyunculara bunu anlattık. Böyle olacağından da eminim" dedi.

Yazarlar