Voleybol Filenin Sultanları ödül aldı! İlkin Aydın'ın konuşması geceye damga vurdu

Filenin Sultanları ödül aldı! İlkin Aydın'ın konuşması geceye damga vurdu

19.12.2023 - 00:48 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Daikin'in genç voleybolcusu İlkin Aydın, Filenin Sultanları adına katıldığı ödül töreninde yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Filenin Sultanları ödül aldı İlkin Aydının konuşması geceye damga vurdu

Avrupa Şampiyonası ve Milletler Ligi'nde şampiyonluk yaşayan, Paris Olimpiyat Oyunları vizesi alan A Milli Kadın Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından İlkin Aydın açıklamalarda bulundu. GQ Men Of The Year'da A Milli Kadın Voleybol Takımı'na verilen "Yılın İlham Veren Kadınları" ödülünü Gizem Örge ile birlikte alan İlkin Aydın dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

İlkin Aydın konuşmasında şu sözleri dile getirdi:

"Bizim başlattığımız yıllar önce başlayan bu sessiz devrim bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılında daha sesli daha çoşkulu bir hale geldi. Tabii ki arkamızda federasyonumuz da olmak üzere saat fark etmeksizin bizi destekleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Filenin Sultanları diyoruz ama namıdiğer Atatürk’ün Kızları demek benim daha çok hoşuma gidiyor. Onun bizim bu şekilde yaşamamızı sağladığı Türkiye’de yaşıyor olmak ve bunun bir parçası olabilmek çok büyük gurur. Burdan tüm kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza sesleniyorum. Işığı bulduğunuz zaman yakalayın sönmeden önce."

Yazarlar